Новини

Пълнолуние в Скорпион. Финансова и политическа власт над хората

Пълнолунието настъпи в 13:46 часа и ще бъде под знака на Скорпион, който носи със себе си интензивни енергии.

Това пълнолуние ще създаде място за нас, в което да определим нещата, от които наистина се нуждаем в живота си.

В средата на май три планети – Сатурн на 11, Венера на 13 и Юпитер на 14 стават ретроградни. Това означава да погледнем сериозно на събитията, да анализираме взаимоотношенията и социалната си позиция. Откриват се нови възможности, но само адаптивните ще се възползват от тях.

През юни предстоят две затъмнения. Така, че идват два последователни месеца, в които ще трябва да се сблъскаме с тежки решения.

А това дали са били правилни ще можем да оценим след средата на септември, когато Юпитер и Сатурн ще тръгнат отново в директния си ход.

Добре е да останем фокусирани

върху целите си и да не позволяваме тези енергии да ни отклонят от пътя ни, а да ги овладеем. Това Пълнолуние ще акцентира темите, свързани с парите, властта, волята, контрола и манипулацията.

Въздействието на пълната Луна в Скорпион може да донесе изцеление, като цената за това да бъде много висока в емоционален планл Някои астролози говорят за възможни прояви на болезнени отношения между приятели и семейства.

Ето защо енергията на Скорпиона извежда личните отношения на преден план и с нов акцент. Пълнолунието работи по зодиакалната ос Телец – Скорпион. Двата знака са свързани с финансите и собствеността.

Материалните и финансовите ресурси, които се владеят от тях, са важни фактори при решаването на въпросите, които се активизират по време на този период.

Нараства стремежът за натрупване на материални блага. Желанието да се придобие по-голяма финансова и политическа власт над хората в това време е много силно.

Скорпионът е проницателен,

той вижда същността на нещата, така че може да очакваме много истини да излезат наяве. Те могат да се отнасят лично до нас или да са за други хора.

Ако търсим конкретен отговор на въпрос, да го зададем на подсъзнанието и то ще отговори най-точно. Или казано по просто – сега е времето да слушаме интуицията си.

Пълнолунието в този знак осветява всичко, което е в нашето подсъзнание – желания, страхове, надежди. Подсъзнанието има скрита, но огромна сила върху нашия живот.

Добре е поне да се опитаме да вникнем в неговите тайни, това ще ни приближи към дълбоки промени и обновление. Най-силно това пълнолуние ще бъде усетено от знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей.

Пълнолунието може да извади най-трудните емоции, скритите мотиви, отрицателното преживяване, вътрешните блокажи, дълбоките страхове, тревожните чувства, потиснатите желания.

Тези противоречия временно могат да поемат контрол над нашето поведение в продължение на няколко дни. Ако е възможно, по-добре е да избягваме всякакви съдбовни решения и стресови ситуации.

Скорпионите могат да се конфронтират

с половинките си заради своята взискателност, но няма да сложат край на отношенията. Периодът не е подходящ за раздели, съветват астролозите.

Тъй като заради вибрациите на Луната комуникацията е нарушена, внимавайте какво изричате на глас, за да не съжалявате после.

Тя ще инициира и много разговори между хора, които по една или друга причина имат да изгладят стари вражди.

На днешния ден, когато настъпва пълнолунието, е хубаво да си купите нещо ново и да изхвърлите старите непотребни вещи, за да внесете положителна енергия в дома си.

Луната ще бъде по-голяма и ярка на пръв поглед, като вибрациите, излъчвани от нея са по-силни. Наричат я също и Цветна.