Новини

Пълнолуние във Водолей. Каква енергия носи периодът?

На 3 август, понеделник, от 19.00 часа ни очаква Пълнолуние в знака на Водолея. Енергията на това пълнолуние е доста мощна и предизвикателна, затова е важно да преминете през нея с много осъзнатост. Възможно е да се усещате напрегнати и силно изнервени, но не позволявайте на тази енергия да ви владее. Съветът на астролозите е да я наблюдаваме отстрани и да усетем на какво иска да ни научи. Защото всяко събитие е урок, а всеки урок е ценен.

Енергията на периода прави така, че от подсъзнанието излизат много неща, които са трудни за осъзнаване. Може да имате чувство, че полудявате. С други думи може да се държите напривично и да изненадвате себе си, за жалост не по положителен начин.

Що се отнася до кармата, то тя ще протича по отношение на темите символизирани от Лъва и Водолея – любими хора, деца, приятели. Когато кармата протича, ние нищо не можем да направим освен да я приемем. С друг думи можем да преминем през емоционално предизивкателни ситуации с най-близките до нас хора. Това може да доведе до изчистване на натруаното напрежение, но може и да доведе до по-сериозно обтягане на отношенията.

Темата за свободата ще излезе на преден план. Ще се борим с всичко, което ограничава поривите на сърцето ни и го кара да се чувства пленник. Сега е моментът да се спасим от всяко едно емоционално ограничение.

Силно може да се размие границата между приятелството и любовта и това може да доведе до прехвърляне на хора от едната категория в другата. Всичко това може да доведе до една нова подредба във взаимоотношенията ни. Силната емоция ще бъде тълкувана само чрез студения и рационален анализ. За да намерим решение, сега, ще трябва да се отдалечим от драмата и да погледнем на случващото се по един безпристрастен начин.

Това пълнолуние иска да ни покаже, че да си краен егоист е толкова лошо, колкото и да поставиш себе си на последно място и да не защитаваш собствените си позиции и принципи. То ще ни провокира да намерим средата между това да изразим активно себе си, но и едновременно с това да сме в услуга на другите хора.

НП/ по публикации на Хули Леонис