Здраве

Пълнолунието в Риби носи много важни и силни послания

В лунния календар за септември 2019 г. пълнолунието в Риби е на 14 септември и започва рано сутринта.

Пълнолунието е фаза, през която трябва да се изразходват натрупаните сили, тъй като енергията е в разгара си и става неконтролируема. Обърнете внимание на това предупреждение особено в периода до есенното равноденствие на 22 септември.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

По време на Пълнолунието е много трудно да сдържите емоциите си. Ето защо специалистите съветват да сте особенно внимателни в отношенията си точно в момента на пълната Луна.

Фазата на пълнолуние настъпва в събота, което означава, че покровителят на този ден е силен и мощен Сатурн.

В резултат на това най-добрата дейност, която можете да направите по време на Пълнолунието през септември 2019 г., ще бъде рутинна работа.

Можете да разчистите развалините както в отношенията с близките, така и тези с колегите, да завършите отдавна започнатия бизнес, да правите планове за бъдещето, да се посветите на творчеството.

Фазата на пълнолуние е подходящ момент за много действия

Сред тях са: извършване на рутинни действия; стартиране на реклама, преговори за нови технологии, компанията „Епъл“, например, винаги се съобразява с фазите на Луната при пускането на нови продукти. Това пълнолуние е много удачно за творчество в различните му видове.

Можете да успокоите нервите си с работа под различна форма над произведения на изкуството, риболов. Този период е един от най-добрите като време за събиране на лечебни билки (но само за събиране на листа и съцветия, корените не трябва да се пипат).

Това пълнолуние е благоприятно време за романтични отношения с партньора, както и за нови запознанства под лунната светлина. Интимността е друга сфера, на която е редно да обърнете внимание, ако отношенията ви са зациклили.

Периодът на пълната Луна е най-удачен за провеждане на ритуали, и церемонии с тържествен характер. Сватбите се зареждат с особено силна енергия в тази част на годината.

Гадания направени в Пълнолуние в Риби са най-точни и почти никога не подвеждат с напразни надежди.

Ако имате възможност в този момент трябва да помогнете безрезервно на приятел, това със сигурност ще бъде отчетено.
Това е най-доброто време за диагностициране, всички заболявания се откриват по-лесно, отколкото по време на други фази на луната.

Внимание това е най-подходящото време за разтоварващ ден. В този период е по-добре да ядете само плодове, зеленчуци или сокове.

Какво не е редно да правим в този период

По време на Пълнолунието е редно да се придържате към някои ограничения:

Избягвайте конфликтни ситуации, изясняване на отношенията.
Не е желателно да настоявате за увеличение на заплатата и предявявате други финансови претенциии.

Преместете решаването на важни въпроси в по-подходящ момент, например на нарастващата луна.

В този момент не можете да правите скъпи и големи покупки например да купувате недвижими имоти, кола. Не давайте пари назаем.

Почистването на къщата е нежелателно, защото можете само да направите хаос в дома си още повече. Изчакайте два три дни.

Не се препоръчва да посещавате салони за красота, не подстригвайте косата и ноктите. Също не е необходимо да се извършват козметични процедури като пилинг, масажи и други мануални терапии. Изоставете физическата активност за ден или два.

В този ден не е необходимо да се извършват хирургични интервенции, освен при планирани или спешни такива. Раните ще заздравеят по-дълго от обичайното и е възможно болката да е малко по-силна.

Не приемайте алкохол в този ден и тежка храна. Този съвет при Пълнолуние в Риби е изключително важен. Възможни са натравяния с фалшиви напитки и течности.

Бъдете внимателни с лекарствата, действието им може да бъде непредсказуемо, също не трябва да пиете силен чай или непознат сорт кафе. Въздействието им върху нас се увеличава. За сметка на това пийте повече вода.

Да не забравяме, че Пълнолунието настъпва и в един от най-силните християнски празници – Кръстовден. Ето защо този ден е толкова силен тази година и е добре да сме подготвени за него.

НП/2019