Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ПЪТЕКАТА НА СМЪРТТА може да взима поредните жертви

Известният дървен път „Хуашън – пътят на смъртта“, положен върху пропаст на надморска височина от 2100 метра беше отворен отново за туристите.

В продължение на 33 дни китайските работници заменят гнилите със свежи дъски по този „път на смъртта“.

Така че известният маршрут за екскурзии до планината Хуашън, близо до град Хуаин, провинция Шанси, отново стана достъпен и най-важното малко по-безопасен.

Въпреки че все още е трудно да се нарече достъпен и сто процента надежден стотици екстремни любители се решават на такава рискована стъпка.

Пътят над бездната е много популярен сред посетителите тук – както китайци, така и пътници от цял свят.

От видето публикувано в YouTube ще видите, че ангажираните по ремонта никак не се притесняват от височаната и сякаш работят са земята.

Но да не забравяме, че трасето никак не е леко и пътеката на смъртта, както го наричат, може да започне да взима поредните жертви ако стъпите за един миг накриво.

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.