Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

🎧 Пътешественик във времето в „космическа тръба“ и загадъчен прибор са открити в САЩ

В САЩ през 1918 г. станала мистериозна история. Един от вестниците в Ню Йорк публикувал информация за намерен труп на мъж, който се намирал в метална тръба.

До трупа бил открит загадъчен предмет с бутони с неизвестно предназначение. Тръбата, в която бил намерен трупа, била дълга 1,7 метра. Човекът бил с неголям ръст и се побирал в нея напълно. 

Журналистите нарекли ​​този необичаен „саркофаг“ – „космическа тръба“, а самият човек – „пътешественик във времето“.

На такава фантастична версия ги навело странното устройство, което лежало редом с мястото на произшествието. 

То напомняло мобилен телефон или пулт за управление. По онова време да се обясни целта на мистериозния инструмент било трудно, затова решили, че това е един от управляващите елементи на „космическата тръба“.

Обстоятелствата по този случай си останали неизяснени. В съвременната преса, от време на време, се появяват новини за пътешественици във времето, дошли в нашия свят от миналото или от бъдещето. 

Много от тях са подкрепени с фото и видео материали. В днешно време не е проблем да се направят снимки или видео посредством компютърни програми.

Но през първата половина на 20-и век е имало много по-малко възможности за фалшифициране на подобни събития. Тогава загадката за пътешествениците във времето може и да не е толкова мистериозна.

НП/U-FU

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.