Хипотези

Пилотът на полет 2292 на American Airlines съобщава…

Пилотът на полет 2292 на American Airlines съобщава за цилиндричен неидентифициран обект. Това се случва над Ню Мексико.

По-долу има видеозапис на гласа на пилот, който развълнувано информира службата за управление на въздушното движение за нещо странно във въздуха по време на полета.

Виждате ли някаква цел на радара?

Пилотът казва: Нещо необичайно ни се случи. Странен обект, летящ над нашия самолет, прилича на дълъг цилиндричен обект, подобен на крилата ракета.

Авторът на блога Deep Black Horizon, който е сред първите, публикувал тази новина в интернет, съобщава, че е напълно възможно пилотът да е заснел НЛО.

Струва си да се изясни, че срещата с НЛО на пътнически самолети не е толкова рядко явление.

В САЩ е създаден дори център NARCAP, който е предназначен да помогне на пилотите и диспечерите на пътническите авиокомпании да вземат подходящи решения в случай на такива срещи, за да направят полетите по-безопасни.

NARCAP обаче не предоставя никаква

информация за пресата, тя е затворена организация с нестопанска цел.

В коментарите към това видео можете да прочетете интересна публикация от потребителя K.D. Маккой. Той е изненадан да види инцидента в новините на ABC. И за първи път, говорител презентира инцидента без ирония.

Жител на South Shields заснема

Луната с видеокамера Nikon p900. По някое време странен обект пресича лунния диск в обектива на камерата му.

Той се появява само за две секунди на екрана (в 1:06 минута от видеото), но е възможно да го разгледате доста добре.

Такива НЛО се наблюдават постоянно в различни части на Земята. Освен това те често са с различна форма, така че е глупаво да се предполага, че над нашата планета лети само един апарат с неизвестен произход.

Esoreiter