Тайни и загадки

Пирамидите, Сфинкса и кралицата на Нощта. Древен код е задействан от невидими сили

Човек, който разбирал целта на Великата пирамида, бил човек, благословен от Бога на познанието и вечен живот. Човек, който можел да разгадае мистерията на сфинкса, притежавал върховно знание и притежавал власт и короната на Бога.

Египтяните и маите ни казват, че времето се движи в кръг. Повтарящ се кръг, цикъл от раждане и смърт в един и същи свят, отново и отново. Това, което е старо, пак е ново, това което е сътворено, отново ще бъде сътворено и няма нищо ново под слънцето. Те ни оставят религията си и това, което е свято. А това което било свято в древния свят било познанието.

Пример за дихотомията, която разделя техния свят от нашия, е тук. Една издялана през древността жена, е била наблюдавана вече 4000 години. Наричат я Кралицата на нощта и всеки учен и професор, който разказва за нея я назовава Лилит. Смята се, че е зла и че е била първата жена на Адам, който бил първият човек на Земята, създаден от Господ. 

Когато книгите станали масови, било извършено едно ужасно престъпление – обявяването на тази невинна жена за дявол – една неправилна присъда започнала разпространението на тази археологична традиция, която е основана на вярата и няма нищо общо със самата истина.

Тази зла жена, за която се казва, че била първата съпруга на Адам, е всъщност една от най – могъщите и великолепни жени, които са стъпвали на тази Земя. Всъщност тя е Кралица, не е сигурно как се казва, но позицията й е неоспорима. В ръцете си държи древен символ. Той е египетски и се нарича „шин“. Символизира безсмъртието и вечния живот.

Всеки в древния свят, който държи този символ, означава, че е притежавал власт, авторитет и ще живее вечно. Тази жена е толкова мощна, че има не само един символ за вечен живот, а два. Да, това не е злата жена на Адам, както би ни подвел да вярваме светът, тя е много по важна от това.

Религиозните са научили света, че тя е зла, заради краката й. Мъдрецът ще погледне по-отблизо и ще забележи, че това не са горящите крака на дявола. Това са ноктите на птица. Тази жена има птичи крака и криле на гърба си. Всичко това може да означава само едно нещо – тази жена можела да лети. Тя е повече от жена, повече от кралица, тази жена е богиня и символът на нейната мощ и безсмъртие се намира в ръцете й.

Символ, който е в ръцете на всеки велик шумерски, вавилонски и дори египетски фараон. Тази богиня стои върху следващата улика – лъвът. И това не е просто обикновен лъв. Той символизира египетксата земя и е оригиналният дизайн на сфинкса. Загадката на сфинкса вече не е загадка, защото той символизира лицето на Слънцето. И ако сфинкса символизира Слънцето, тази жена може единствено да е богинята, кралицата Изида.

Древен текст, открит неотдавна има превод, над който учени и експерти разсъждават: „Тя е кралицата на небесата и пазителката на святото познание. Тя ще го остави на децата, родени на тази земя.“ Има теория, че текстът е задействал древен времеви код и човечеството не може да го отмени. Дали това е така, предстои да научим?

НП/ Д.Т. Бери