Хипотези

Пирамидите в Гиза маяк за извънземни посетители?

Извънземните посещения не са нещо ново. Небесните същества са били тук още от появата на човечеството.

Те са управлявали и напътствали древните цивилизации. Но със всеки техен досег извънземните винаги казвали едно и също нещо. Че един ден те ще се завърнат отново.

Този ден е днес. И днес те са тук

В миналото многократно сме посещавани от тях, а днес те са тук, за да ни кажат откъде идваме, накъде отиваме… и какъв ще бъде краят.

Сега те са тук, за да ни предадат едно единствено послание. Краят приближава. Краят на арогантността, краят на невежеството, краят на епохата.

В модерната ера на технологиите, ние се намираме в разгара на своя интелект и на върха на постиженията си.

Ние се чудим и превъзнасяме от работата на двете ни ръце. Но цялата ни експертност и демонстрацията на огромно превъзходство ни е накарала да забравим какви сме всъщност като човешки вид – изключителни, миролюбиви и просветлени същества.

От 1936 година насам постоянно се стремим

да превземем и да нарушим цялостния ред в Космоса и нашата Вселена. Чрез непрестанното търсене на извънземен живот, хармонията в пространството и времето са нарушени, заради непрестанният шум, идващ от нашата планета.

“Бомбардираме” с него дори най-близките си съседи в Космоса с отегчителното, безсмислено и непрестанно разпръскване на радио вълни в цялото пространство.

Притежаваме набор от сателити и подслушвателни устройства по целия свят, а някои дори отвъд нашия свят.

Всеки ден слушаме, очакваме и търсим интелигентен отговор

от същества, които се надяваме да бъдат като нас. Изучаваме далечния Космос и се заблуждаваме, че можем да го превземем в търсене и търсене на интелигентен живот.

Но въпросът, който трябва да си зададе всеки един от нас, въпрос изискващ трезво мислене и интелигентен отговор е – ние наистина ли сме интелигентни същества?

Нашата цивилизация е била в каменната ера само преди 5000 години. А ние се надяваме, че можем да осъществим контакт с извънземни цивилизации, които не са на 5000, а на милиони човешки години.

Няма да слушаме, спираме да търсим,

защото вярвате или не, те контактуват с нас. Извънземните същества идват на тази планета неограничено.

Те установяват контакт с всяка една част от нашия свят, те са навсякъде по нашата земя в най-различни форми. Могат да се появят като един НЛО и после два, и след това три, а понякога и безброй.

Понякога се появяват като разум и колкото повече ги усещаме, виждаме и дори заснемаме навсякъде по света толкова повече  човечеството вярва.

Наречете го глупост или арогантност,

но неоспорим факт е, че вършим всичко погрешно. Докато ние се взираме в Космоса, през цялото време те са тук, точно пред очите ни.

И по важното: Те ни гледат право в очите. Професор Дан Вертимър от проекта SERENDIP /Изучаване на извънземни радио трансмисии от интелигентни цивилизации/ твърди, че е възможно да е открил извънземно послание.

Съобщението продължило 134 секунди е синтезиран странен код. Когато кодът е съпоставен с бинарния модел е синтезирана поредица от цифри и букви: H1C6N7O8P4310135227523332

Повече от десетки години са сред хората,

говорят с нас на сложен език, изискващ изключително ниво на интелект.

Никой не знае защо са тук или какво искат. СЕТИ означава много повече от това, което ние си представяме. Когато идват на Земята, те пристигат с акроним, идентичен на SETI.

Тяхното търсене на планетата ни също е наречено SETI , но акронимът означава: Търсене на Земна Форма на Интелигентност.

Те търсят из целия свят поне един от нас, който ще ги разбере. Защото само един от нас ще отвори вратата… Но когато той го направи, ще я отвори за всички нас.

Дали създателите на светове са разговаряли с извънземни? Това ли е по-добър начин за комуникация, метод, който не нарушава тишината и хармонията на Космоса.

Методът се намира в Египет

и той се нарича: Трите пирамиди в Гиза. Тези три пирамиди представляват най-голямото послание, което можем да изпратим към Космоса.

Трите пирамиди са идентична постановка на трите звезди, оформящи пояса на съзвездието Орион.

Това е съобщението, което се вижда от Космоса. Приближавайки Земята всеки един космически кораб или совалка вижда това съобщение.

Знакът на съзвездието Орион, дава ясен сигнал, че тази планета е била среда на живот на висш интелигентен разум и той идва отново, за да поправи стореното от нашата неразумна цивилизация.

НП/2021