Планетата Нибиру пътува към Земята. На коя дата е срещата?

Български изследователски екип ни предостави своята версия и гледна точка по темата за планетата Нибиру и завръщането и в Слънчевата система. Разработката е изключително обемна, публикуваме я в съкратен вариант. В основата на изследването са материали от уважаваното списание „Наука“, НАСА, древни исторически, езотерични и астрономични текстове. Използвани са и други информационни данни присъствали в чужди и български издания. Писмото им започва така: „Здравейте господин Керев, изпращаме Ви информацията събрана до момента за Нибиру. Извиняваме се, че е толкова дълго, но всичко е свързано с една невидима нишка, която няма как да прекъснем. Сърдечни поздрави! Екипът на „Руническите надписи – Тайната история“: Рени, Мила и Стефан.

Да погледнем на Розетата от Плиска с други очи и да разберем, че тя е многопластов артефакт съдържащ в себе си информация от всички аспекти на науката и усъвършенстване на душата. Изхождайки от показаните артефакти беше лесно да разберем, че звездата на българите е свързана пряко с енергийните центрове на човешкото тяло, наречени в източните духовни учения чакри.

Като запознати с културата на духовните учения беше лесно да изградим двата модела. Духовният и физическият на Розетата от Плиска. Тя ясно показва, че нашите предци са кодирали в нея Окото на Вселената. Като при проектиране на звездите и извличането на информацията Слънцето се поставя в средата. Розетата от Плиска е умален модел на нашата Слънчева система и е пряко свързана с Астрологията. Взимаме под внимание и цикъла на прецесията на земната ос. Прецесията е промяна на наклона на оста (оттам и на равнината) на въртене на едно тяло.Розета от Плиска

Земната ос прецесира — върти се под наклон около оста на еклиптиката в посока, обратна на посоката на движение на Земята около Слънцето, с период приблизително 25 800 години.

След съобщението на НАСА за съществуването на Нибиру, наричана по различни начини, решихме да проследим въпросните артефакти и представяме нашата разработка проследявайки самите артефакти, техните проекции и информацията, която можем да извлечем.

Медиите тази година публикуваха масово следното съобщение: Издирването на Планета 9 – Нибиру, започва през 2003 г., когато астрономът Майк Браун наблюдава едно от най-отдалечените тела в Слънчевата система – Седна, чиято орбита е 900 астрономически единици или AU (1 AU е разстоянието между Слънцето и Земята). По-важното е, че Седна не се приближава на повече от 76 AU – на дистанция два пъти тази на Нептун. Браун и Батягин откриват още пет анамалии, любопитно струпани в небето. Учените осъзнават чрез продължително моделиране, че гравитацията на гигантска планета би отклонявала преминаващите обекти от техния път. Така ще оставя орбитите на останалата част събрани в противоположната страна на Слънчевата система.  Планета Х, вероятно има 10 пъти по-голяма от земната маса, а обиколката и около Слънцето е с период над 15 000 години.

Според авторите на тази разработка разликите между теоретичната и действителната орбита на Слънцето и другите обекти в Слънчевата система може да се обясни с влиянието на Деветата планета. Удължената орбитата на Планета 9 е разстроила цялата система.

Изчисленията, направени от астрономите показват възможното съществуване на две орбитални равнини на Планета Х – Нибиру. Първата възможна равнина е умерено наклонена към еклиптиката, преминавайки близо до средната плоскост на четирите обекти от пояса на Кайпер, които не се държат както трябва, ако няма външни фактори. Втората възможна равнина е наклонена под ъгъл от 48 градуса към еклиптиката. Но поведението на някои обекти в пояса на Кайпер все още е различно от изчислението и в този случай. Накратко казано, моделът не е съвършен.

Наклона на Орбитата на Нибиру – Планета Х спрямо орбитата на другите планети е 30 градуса към Еклиптиката. За съжаление, тази хипотеза не помага на астрономите да разберат къде трябва да търсят Деветата планета. Напълно е възможно Деветата планета вече да е записана в изображенията на някои телескопи, а тези снимки са на разположение за проучване. Но заради слабата осветеност и бавното придвижване по видимото звездно небе, тази планета да не е забелязана.

В нашите разработки по темата Нибиру се включи астрофизикът Красимир Кръстев. Мадарският конник има пропорциите от свещената геометрия. За да  видим какво е имало в този момент на небето трябва да обърнем пирамидата с върха на долу.

madara
На снимката е изобразена и костенурката от Мадарския конник

Звездната проекция от Мадрският конник е позната на учените под името Sh2-106(Sharpless 2-106) или Ангелът на Галено. Това е мъглявина на емисиите в съзвездието Сигнус. Открита е през 1946 г. Центърът на мъглявината е дом на много млада звезда от голяма маса, заобиколена от диск от прах. Излъчването на тази звезда йонизира газа в близост до него, докато по-отдалечените региони просто отразяват неговата светлина.

На малко разстояние от централната област е много млада група от протони с ниска маса, доказателство, че те са активни в областта на няколко явления на звездообразуване. Най-широко приета оценка за разстоянието на облака е около 600  парсека (около 1950 светлинни години ). Тя е дом на много звезди кафяви джуджета, както е определяна и Нибиру. Оказва се, че телескопът Хъбъл я е заснел.

Занимавайки се от шест години с древното знание на нашите предци беше лесно да се досетим, че става дума за пророчество и трябва да направим всички земни проекции. Като едната проекция се прави при нормално положенеие, а другата под ъгъл от 30 градуса, когато Нибиру влезе в Слънчевата система.

Изчисленията, направени от астрономите показват възможното съществуване на две орбитални равнини на Планета Х – Нибиру. Първата възможна равнина е умерено наклонена към еклиптиката, преминавайки близо до средната плоскост на четирите обекти от пояса на Кайпер, които не се държат както трябва, ако няма външни фактори. Втората възможна равнина е наклонена под ъгъл от 48 градуса към еклиптиката. Но поведението на някои обекти в Пояса на Кайпер все още е различно от изчислението и в този случай, така че моделът не е съвършен.

За съжаление, тази хипотеза не помага на астрономите да разберат къде трябва да търсят Деветата планета. Напълно е възможно Деветата планета вече да е записана в изображенията на някои телескопи, а тези снимки са на разположение за проучване. Но заради слабата осветеност и бавното придвижване по видимото звездно небе, тази планета да не е забелязана още на изображенията.

Нибиру Срещата Нибиру – Земя, според изчисленията на Красимир Кръстев.

Базови данни: Нибиру навлезе в Слънчевата система на 03 ноември 2016 г. Към днешна дата, 19 ноември 2016 г. остават още 539 дни до най-голямото Сближаване със Земята.

Най – голямото сближаване ще е на 12 май 2018 г. Тези разчети са направени на базата на изчисления, че: Нибиру навлезе в Слънчевата система на разстояние 64,0155 AU/астрономически единици/.
Нибиру се движи със скорост 200 км./секунда. Нибиру изминава за един земен ден разстояние от 17 280 000 км. Нибиру изминава една  AU/астрономическа единица/ за 8, 657 дни. Нибиру ще пресече орбитата на Сатурн след 455 дни. Нибиру ще пресече орбитата на Юпитер след 493 дни.
За какво говори Розетата от Плиска според Кръстев.
1. Обиколка до най-далечната точка зад Сириус Мъглявината Шарплес 2-106-22110 години;
2. Обиколка в Слънчевата система 3685 г.
3. Дата от момента на влизане в Слънчевата система до най близката точка със Земята-1 година, 106 дни, 56 часа и 06 минути;
4. Най-близката точка 30 градуса под Екватора.

геомагнитно влияние на Нибиру
Геомагнитно влияние на Нибиру върху Земята

Това ни даде основание да изчислим геомагнитните аномалии по метода на предците ни за картографиране използвайки магнитните полета на Земята и Нибиру и определяйки пресечните им точки. Това са геомагнитните аномалии, които ще са факт при сближаването.

Работим все още по въпроса, но информацията до момента се покрива със случващото се по Земята. Изводите оставяме на Вас.

НП/ Всички права запазени

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.