Планираме ли животите си преди да се родим?

Всичко започва с плана преди раждане. Ние получаваме този план чрез специален Съвет. Някои хора наричат ​​този съвет старейшините или мъдрите. Това са много стари същества. С тях се срещаме заедно с духовния си учител.

Обсъжда се предишния ни живот и ни се дава избор на няколко различни живота, за да изберем от текущия период от време, в който се въплъщаваме. Ние избираме всичко, включително родителите си. Щом нашият избор е направен, следва планиране на всички неща, които искаме да преживеем в предстоящия живот.

Опитът не е единственото нещо, което търсим. Имаме цели, които трябва да се осъществят и предизвикателства, които трябва да бъдат преодолени. Някои желаят да се научат на търпение или да преодоляват ревността.

Когато се създава планът за живот, нашите водачи са с нас, създавайки това, което Робърт Шварц описва чрез своята работа като диаграма. Диаграмата е вид план, но със свободна воля, включена в него. Нашите водачи също така създават синхроничности в живота ни, за да задействат определени неща в нас и да ни ръководят по най-добрия път, за да ни помогнат да реализираме целите си.

След като планът е в сила, ние се раждаме и забравяме кои сме наистина. Защо забравяме?

Забравянето е неразделна част от цикъла. Точно така ние наистина се опознаваме и живеем напълно в настоящия живот. Изследователите Долорес Кенън и Тийл Суан дават обяснения за това.

Тези, които не са се събудили напълно за своите способности, но искат да имат по-добра представа за това кои са и защо са тук, търсят медии или хора, които са в синхрон с по-високи честоти и могат да се свържат, за да им помогнат да получат достъп до този вид информация.

Планът преди раждане е ситуиран на място, но свободната воля ни дава способността да създаваме реалността, в която решаваме да живеем.

С това е определено, че има неща, които трябва да преживеем, и затова някои неща са извън нашия контрол. Например: ако е предопределено да преживеем определена болест, то тя ще се прояви. Ако имаме намерение да изпитаме отрицателна връзка, ще привлечем този негативен човек в живота си.

Напоследък срещам някои хора объркани и те изведнъж са извадени от равновесие, защото смятат, че са правили всичко правилно и не разбират как биха могли да привлекат нещо негативно. Когато това се случи, това е Планът преди раждането.

Влизаме във всяка инкарнация със своята собствена роля. Ролята се избира с помощта на нашите ръководители и Съвета преди да се родим. В един живот ще изберем да бъдем убити, а в друг – доброволно да бъдем убиец.

Списъкът с ролите е огромен и сложен. Отрицателни и положителни са и строителните материали. Отрицателното е еволюционен катализатор.

Ние идваме на Земята по много причини, но голяма причина е израстването на душата. Развитието на душата от другата страна е много бавно.

След като разбрах за теорията за ролите, вече не мразех нито един човек на тази планета и не се страхувах от нищо. Живеем в много интересно време, когато много истини, които някога са били скрити, сега излизат наяве.

Автор: Ник Грей

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.