Видео

По Гърция бе нанесен енергиен удар от Космоса. Какви са пожарите в Атина?

През декември 2017 г. щатът Калифорния е изправен пред безпрецедентни пожари, които принудиха евакуацията на стотици хиляди хора и разрушиха редица селища.

Когато обаче огънят утихва и хората се връщат в изгорелите селища, откриват повече от странна картина:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Изследователи и експерти по пожарите остават шокирани от гледката и коментират видяното в местните радиостанции и тв канали.

Огънят, който унищожава града, за разлика от местните горски пожари, винаги дава общо повишаване на температурата.

Теоретично ситуацията от снимките е невъзможна. Когато в изгорелите сгради дори стъклото се топи, а дърветата до него са незасегнати.

Единственото логическо обяснение за това, което се случва, е да се приеме, че зоните с висока температура в изгорелите се градове на Калифорния са разпределяни локално, като определена цел.

Възможното обяснение на конспиратолозите е, че това е точно насочено въздействие на енергийно оръжие от космоса или орбита около Земята.

Преди да продължите да четете може да се запознаете с видеото на конспиративния канал ODD.

За известно време конспиративните теоретици активно обсъждаха темата, направиха няколко филма и … спокойно забравиха всичко.

Докато района на Атина не бе връхлетян от пожари. Според официални данни над 75 човека са вече загиналите, има изчезнали и удавили се в морето хора.

И така, когато димът над Атина се разсея, хората видяха следната картина:

Кадрите от дрон показват една картина, която напомня Калифорния.

Ето и оригиналните кадри, които показват изумителна прилика със събитията в Калифорния.

Температурата на горящите къщи и коли е толкова висока, че дори металът и стъклото се разтопяват, а дърветата остават незасегнати.

Втори кадър на агенция EPA news.

Температура на топене на алуминия е от около 700 градуса по Целзий. Температурата на топене на стъкло, започва от 1200 градуса по Целзий.

Желязо и титанови сплави се топят от 1500 градуса по Целзий. Това е била температурата в огнищата.

Но дърветата, на няколко метра от този ад, изобщо не страдат. Това е невъзможно дори и фокусирайки се в теоретичния принцип.

Въпросът изниква от видяното и конспиративната теория „Син лъч“. Дали Гърция не е била засегната от енергийни оръжия?

Най-вероятно енергийният лъч, който обстрелва Гърция от спътник или летящо НЛО не е попаднал в обективите на десетките камери, радарни установки и други техника.

Въпреки това, в тази ситуация би било уместно да се припомни прогнозата на гръцкия Тесла (Γεώργιος Γκιόλβας), известен учен и изобретател, който преди смърта си предсказва събитията от тези дни.

Ето и снимка от горските пожари в Калифорния, публикувана в интернет преди часове. Всичко изгледжа като реална картина от пожар – с горящи къщи и дървета.

по материал на thebigtheone