Новини

Подозирате, че сте прероден? Прочетете тези 5 признака и проверете

Прераждане – това е убеждението, че енергията не се разрушава при смърт. Тя просто променя формата си и продължава да живее.

Има и твърдения, че душите ни не напускат Земята, а търсят нов гостоприемник, но не бихме се съгласили лесно с такава теория.

От три хиляди години това убеждение е популярно в Индия, Тайланд, Япония и Китай, но в християнската традиция отсъства.

Вярата в прераждането е неразделна от вярването, че всеки човек е живял множество животи и ги помни.

Подозирате, че сте прероден, тогава прочетете тези пет признака и преценета дали можете да се доверите на такова твърдение:

Сънища

Ако сънищата ви са по-ярки и отчетливи, може да са спомени. По-лесно е за нашите спомени от минали животи да се разкрият в сънищата, понякога това са „бъгове“ в системата. Всеки повтарящ се сън може да е прикрит спомен.

Дежа вю

Дежа вю (или казано по друг начин – вече видяно) е изключително популярно явление. Обясненията за него варират от неврологична дисхармония до доказателство за паралелни вселени.

Възможно е също така „Дежа вю“ да са спомени от наши минали животи и това да насочва към прераждане на душата. Така или иначе явлението е факт и можем да се доверим на усета си.

Страхове и фобии

Мнозина страдат от фобии и ирационални страхове, за които липсва видима причина.

Някои автори вярват, че спомените от минали животи остават с нас като страхове.

Ако сте били убити от змия в предишен живот, например, е възможно да страдате от ирационален страх от змии в настоящия си живот.

Регресията помага за отключване на мисли и познание от минали животи.

Спомени

Спомени от детството, за които семейството се кълне, че не са се случили е много вероятно да са отпечатък от минал живот.

Понякога те се оказват изключително точни. Ако имате спомени, които не изглеждат реални, но подсказват вълнуващи моменти се замислете сериозно.

Силна развита интуиция

Интуицията е способността да бъдат „включени“ вродени знания. Колкото по-зрели стават душите, толкова по-лесно да черпим от тези универсални знания.

Ако имаме силна интуиция,  вероятно душата се превръща в зряла, което означава, че сме имали минали животи.

Има безброй знаци, които свидетелстват за прераждане.

Но според изследователите, ако изпитваме повече от един от горните пет, това е силен индикатор, че сме били на тази планета като различен човек в напълно различен живот.

НП/ 2021©