Хипотези

Последната война на Фюрера, загадъчната нова земя и извънземните

Въпреки факта, че американците знаели за съществуването на нацисткото убежище в Антарктика, първоначално било решено да не се докосват до него.

Така започват всички конспиративни легенди за тази невероятна история.

Но след това, поради опасения, че супер технологии ще могат да се разпространят из Швабенланд и да попаднат в ръцете на жадуващи за реванш неонацисти, те поискали да унищожат тайното скривалище на фюрера.

Началото на легендата

Американският военноморски флот през януари 1947 г. изпратил ескадрила от кораби със самолетоносач под командването на контраадмирал Бърд в района на Антарктика.

Върху покритите с лед брегове се състояли морски и въздушни сражения. Загубите били и за двете страни. Американският десант на базата бил отблъснат и Швабеланд устоял.

Наказателни експедиции американците правили два пъти, последната – през 1949 година.

Само заплахата на германските нацисти по радиото в открит ефир да използват ядрени оръжия, отправени по време на втората операция, принудили американците да се оттеглят.

Войната в Антарктика била строго засекретена. Информацията за нея все още се смята за фантастична теория пълна с измислици.

Съществуването на последното убежище на Хитлер в Антарктика станало държавна тайна на САЩ и СССР.

Тайният му престой там напълно устройвал великите сили

Той притежавал множество изобличаващи материали, които можели да дестабилизират ситуацията в света и те не го закачали. Особено за банкерите финансирали войната и напрупали несметни богатства.

В Антарктика спешно започнали „научни“ изследвания

Десетки „научни“ станции били създадени от Съветския съюз и Съединените щати. Под тяхно прикритие се образувал кръг от пунктове за проследяване, но да организират пълна блокада не успели.

Съветските полярни изследователи от Антарктика били дълго време популярни колкото първите космонавти.

Внимание! Не си мислете, че това място на планетата е свободна зона. Дори съвременният сателитен контрол в този район на планетата е крайно ограничен в своите възможности. 

Говори се за имплозивното ядрено оръжие,

създадено в базата Ной Швабеланд. То възпирало всеки агресор и желаещ да превземе територията определена за непристъпна.

Освен това германските учени в края на войната разработили бойни лазери и „летящи чинии“, устройства и апарати, използващи други физически принципи за преместване в пространството.

Много открития и разработки на немските учени, до които се добрали страните победители, остават засекретени досега.

По непотвърдени сведения Адолф Хитлер умира

в базата в Антарктика през 1971 г. Според други източници той живял до 1982 г.

Хитлер само веднъж е пътувал до „голямата Земя“ в град Хелиополис в предградието на Кайро, което е разположено на остров Земeлек.

През 1953 година той имал среща с Мартин Борман и своя личен пилот Ханс Баур, когото специално освободили за тази цел от съветския затвор.

На тази среща на Хитлер било предадено лично послание от ръководителя на съветските тайни служби Лаврентий Берия, главорезът на съветския вожд.

Берия информирал Фюрера за своите планове да предаде съветската окупационна зона на Германия на западните съюзници и за проекта за обединение на Германия.

Той помолил за подкрепа тайните нацистки организации в Германия. Било получено принципно съгласие за подкрепа на подобни действия на Берия от Антарктическия щаб на Фюрера.

Берия съобщил на членовете на Политбюро за плановете си за обединение на Германия, но не получил подкрепа и бил убит по заповед на Сталин.

В началото на осемдесетте години както СССР, така и САЩ, демонтирали пунктовете за проследяване на Швабеланд. Интересът към ледения континент временно угаснал.

Останали само няколко научни станции, но и днес тайно присъствие на разузнавателните централи на САЩ и Русия е плод на не една конспиративна статия.

Според една информация Швабеланд е унищожена от самите нацисти. Според други секретни източници, американците са създали на нейно място база за атомни подводници. Но това е по-скоро американска трактовка за заблуда на читателя.

Друга вълнуваща теория гласи, че Швабеланд процъфтява като независима територия и дори е единственото място на картата, където извънземни цивилизации общуват свободно с хора.

Дали това е факт? Можем само да гадаем и да се питаме – а какво ако всичко е истина?