Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Последното изкушение на Христос. Упадъкът на нациите раздира небето

Светът е изпълнен с омраза, мерзост и безчестие. Хората стават все по-угнетени. Управляващите все по-безочлино наблюдават собствения си възход и упадък на нациите.

Отвърнал ли е Бог лице от нас или ние не знаем къде да го търсим. Димитър Недков говори за изкушението на Христос в един много специален епизод.

„Бог не се намира в манастирите, намира се в къщите на хората! Там, където има мъж и жена, там е и Бог; там, където има деца и грижи, и готвене, и кавги, и сдобрявания, там е и Бог.

Не слушай какво разправят скопците – като не стига до гроздето, лисицата казва, че било зелено! Този, дето ти викам аз, домашният, а не манастирският, е истинският Бог; на него да се кланяш; а другият е за скопците и дембелите!“

НП/2018

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.