Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ПОТУЛВАТ ЛИ СЕ ОТВЛИЧАНИЯ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ?

Съвсем ясно е, че нещо се случва и че това е било скривано от човечеството. Интелигентни същества от други звездни системи са ни посещавали и посещават нашата планета Земя.

Наричат ​​ги посетители, звездни хора, извънземни. Те посещават Земята сега. Знаем, че тези обекти са реални и че могат да извършват маневри, които предизвикват известните ни физически закони.

Десетки правителства вече публично признаха и предоставят видео, фотографски и други данни за НЛО, както и стотици достоверни свидетелски показания.

Тази тема вече не е табу. Има много доказателства, които показват, че „ние не сме сами, каквото и да означава това“. Данните се потулват, точно както данните за НЛО.

Подкрепата за извънземната хипотеза не се лансира само от хора “ отвътре“ и от онези, които твърдят, че имат контакт. Има множество примери.

Хората мислят, че това е американски феномен, но не е така. Работил съм с хора от Африка, Азия, Латинска Америка, Европа и др.

Има различни форми на извънземен контакт. Има отвличания, при които хората са вкарвани против волята им в неизвестна и непозната ситуация.

Тези отвличания обикновено се придружават от опити на извънземните да успокоят отвличания докато трае процеса.

Има случаи, в които се съобщава за предполагаем контакт с извънземни посредством телепатия или „контактьорство“, или пряк контакт, където комуникацията все още си остава телепатична.

Това са странни или приятелски срещи, при които контакторът получава информация, която е сходна сред контактьорите, точно както сред отвличаните.

Една обща тема е грижата ни за нашата планета и за това, че трябва да я променим.

Много отвличани (не контактьори) съобщават за предполагаема хибридизационна програма хора-извънземни, която се провежда отдавна, по която отвлечените са подлагани на странни процедури.

Друга обща тема – съществата, които правят това, явно не искат да се знае. То се прави скрито и тайно. Отвлечените преживяват загуба на паметта, което изглежда като направено преднамерено.

Хора виждат, че други биват отвлечени, други биват отвлечени на групи и могат да потвърдят отвличанията си. Понякога отвличани хора могат да се срещнат с други отвлечени. И всеки от тях разпознава другите отвлечени.

Esoreiter

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.