Съзнание

Практика на необратимото изцеление и подмладяване

От тибетските учители

Практика на необратимото изцеление, подмладяване, трасформация на духа и тялото или практика на Великия Преход

Тази чудесна практика ми я откри хималайския йог Джад Мирра, посланик на Шамбала, когато медитирах в една от тайнствените пещери, скрити в един каньоните на Великия Хималайски хребет.

Има предание за това, че в тази пещера са медитирали великите йогини Буда Шакямуни, Миларепа и Падмасамбхава. В нея е престоявал и Христос по време на своето осемнадесетгодишно пътешествие по Хималаите.

Тази практика на „необратимото подбладяване или практика на Великия Преход“, както я наричаше посланникът на Шамбала се е пазила преди в тайна и се е предавала само на посветени.

Но предвид на това, че човечеството се е приближило до Великия Преход, той ми я разкри, за да се предаде на хората, за да могат да изменят природата на телата си и да преминат Великите енергетически изменения, които на човечеството му предстои да прежвее в най-близко време.

Практика на необратимото изцеление, подмладяване и трансформация на духа и тялото, или практика на Великия Преход

Застанете на крачка срещу стол или кресло, върху който ще създавате образа на необратимото изцеление (може да се практикува и стоейки).

Затворете очи и си кажете:
„Сега пред мен се сътворява образът на необратимото изцеление и подмладяване. Това е ново състояние на тялото, клетките и природата на моето тяло.

Това е ново същество, способно да живее свободно и щастливо във всякакви условия, в това число и в новия свят, който ще се образува след Великия Преход.“

След това трябва да се направи още веднъж дълбоко вдишване, издишване и да се потопим в образа на необратимото подмладяване, тоест да седнем на стола или креслото, или да направим крачка напред (ако извършвате практиката стоейки).

Потопявайки се в образа на необратимото изцеление

е добре напълно да се отдадем на процесите, които ще започнат да се случват в тялото и клетките.

Вие ще почувствувате топлина, вибрационни вълни, пулсации и огън. Възможни са някакви дискомфортни усещания – това е нормално, защото изцелението, подмладяването и трансформацията на човешката природа често върви през обостряне, налягане и болестни усещания.

Влизайки в образа, произнесете за себе си и на глас:

„Аз активирам програмата на необратимото изцеление, подмладяване на моята физическа и духовна природа. Отсега ще се изцелявам и подмладявам с всяка минута, час и ден независимо от моите мисли и действия.“

Започнете да се изпълвате със състоянието на подмладяване, дишайте с кожата, главата, косите, ръцете, краката, туловището, с цялото тяло. Клетките, получавайки команда, ще се устремят към целта, ще започнат издигане на нова степен на съществуване и жизнедейност, в която няма място за старост, болести и смърт.

Клетките, като усърдни труженици, сякаш като алпинисти, започват да се „изкатерват“ на новите върхове на младостта, красотата и здравето.

Ние, например, може с краката да крачим, да се преместваме от едно място на друго. Такива крачки е нужно да се постараят да правят клетките, да ги чувстваме в тяхното преобразяващо движение. Почувствувайте и усетете как клетките правят тези крачки в новото съществуване.

Използвайте следващите утвърждавания, призиви и команди:

„Аз бия тревога, давам старт на клетките, на всички органи, на цялото тяло да стане здраво, вечно младо и красиво.“

„Аз призовавам своето тяло и клетки да се преустроят, да преминат в новото състояние на идеалното здраве, светлина и любов.“

„Аз призовавам енергиите на небето и земята, енергията на слънцето и галактиката, енергията на Вселената и другите светове да изцелят, подмладят и преобразуват моето същество.“

„Аз призовавам сърцето, дробовете, бъбреците, черния дроб и т.н. да преминат в новото съществуване.“

Ако ви е необходимо, измислете свои призиви, самото тяло ще ви подскаже нужните думи и ключове към стартирането на процесите на физическо, духовно и енергетическо обновление и подбладяване на вашата природа.

Измислете, създайте и сътворете своя нов образ на човек, в който ще преминете, в какъвто ще се превърнете.

Не се ограничавайте, мечтайте максимално. Даже ако сте на възраст си се представяйте младеж или девойка.

В образа на необратимото подмладяване ще видите ясно, какви са новите ви очи, тяло, ръст, коси и кожа. Чувствувайте това, усещайте физиологически с клетките на тялото, вървете към новия образ, към новото тяло.

След тази практика ще започнат да стават чудеса: всичко наоколо, Вселената, ще започне да работи за придвижването ви към целта за осъществяване на поставените от вас задачи.

Например, изведнъж ще се появи желание да се занимавате със спорт или да възобновите позабравени занятия. Възможно е да се промени режимът на храненето ви. Приемайте тези импулси и ги следвайте.

Изцелението и подмладяването е само едно от свойствата на големия процес на трансформация на тялото, на прехода му в новата клетъчно-кристална структура.

Правете тази практика, когато ви е удобно, веднага щом си спомните за нея. Творете я всеки ден, потапяйки се в образа за 5-15 минути.

Ако нямате тази възможност, то просто си спомнете за този образ и той ще действа. Даже само спомнянето за образа вече произвежда действие, той работи трансформирайки ви, толкова велика и всеобхватна е силата на тази практика.

С вашето тяло ще стават чудеса. Вие ще започнете да мислите, да чувате, да виждате, да чувствувате и да усещате света по нов начин – отбелязвайте това.

Ще се измени вашето обкръжение. Това, което пречи на вашия преход, ще си отиде само – няма да издържи на новите енергии, които ще започне да излъчва вашето ново същество.

А тези, които приемат вашите нови енергии на божествена светлина и всепроникваща любов, напротив, ще ви станат по-близки.

Ще дойдат нови хора на мястото, което се освобождава от онези, за които светлината и любовтта са непоносими.

Вашият дух ще започне да се променя, вашият поглед ще се прояснява, ще става свеж, млад, радостен и пролетен.

НП/превод С. Станчев