Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ПРАКТИКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА АУРАТА и обкръжението

Практиките за очистване на аурата са различни в школите по света. Но те имат една основна крайна цел. Да преодолеем енергийната зависимост от другите.

Ако вярвате, че сте съсредоточени в духовното в себе си, ще можете да разберете каква енергия е навлязла във вашето пространство и бързо да се освободите от нея.

Не оказвайте съпротива

Всеки път, когато се опитвате да оттласнете нещо, ще почувствате как то се връща към вас. Всяко действие има еднакво и равно по сила противодействие.

Почистването не трябва да се приема за съпротива. Човек трябва да се настрои като не се стреми към негативните енергии и не се опитва да ги игнорира.

Те ще останат в подсъзнанието ви. Бъдете чисти и полупрозрачни и когато нещо се насочи към вас, преминете направо през него.

Това става с техниката за визуализация. Затваряте очи и като във филм си представяте, че се обрадени от светлина и преминаването на другата енергия не ви докосва.

Бъдете собственик на собственото си пространство

Ние всички имаме такова пространство, но дали го притежаваме? Около тялото ни има пространство, което създава вакуум за приемане на енергия отвън.

Ако не контролирате и не притежавате това пространство, ще има негативна енергия, която експлоатира това пространство и това ще доведе до умствено затормозяване, отчаяние и депресия.

На помощ тук идват формулите за ограждане и предпазване от външни влияния. В източните практики те са специфични мантри.

Ето един пример „Моля те мой висш създателю съгради стена от бистра течаща вода около мен. Нека тя ме предпази от всяка енергийна нестабилност“.

Енергията се самоочиства

Златото е известно, че има формула за енергийно прочистване в своя цвят. Високите вибрации могат да отнемат енергията и да я очистят.

Представете си, че държите ръка върху златно копче. Постарайте се да усетете вибрациите, които навлизат във вашата система и почистете вашето пространство.

Върнете си енергията

Ако напълните кухненски шкаф със собствените си прибори, съквартирантът ви няма да има място да сложи своите. Пазете своя шкаф.

Така работи вашето пространство и с енергията. Ако енергията ви е прочистена и сте напълно наясно с нея, то няма да има достатъчно място за енергия, идваща отвън.

Енергията, действията, разговорите и присъствието на другите се отразяват от вашата енергия, а не се поглъщат, като по този начин вашето поле се предпазва и самоочиства.

НП/2018

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.