Новини

Преди да отворите мейла или телефона си помислете за това

Съществуват хора, групи и структури, които оказват много по-голямо влияние върху хода на нещата, отколкото други. Те реализират своето влияние и власт зад кулисите на видимите събития и то не хаотично, а организирано.

Интернет промени живота на хората. За това, което са знаели само приятелите и семейството, вече може да узнае половината свят.

Световното правителство

няма адрес, телефонни номера, електронна поща, но не е по-малко реално от нас. То полага невероятни усилия да скрие своето съществуване − например, чрез увеличаване на потока от информация.

„Преди беше много по-лесно да контролирате един милион човека, отколкото да ги убиете. Сега е много по-лесно да убиете един милион човека, отколкото да ги контролирате.“ Збигнев Бжежински

Парите са еквивалент на властта

Ако те са много, можете да си позволите неща, недостъпни за мнозинството – да купите длъжностни лица и депутати, да установите свои собствени закони, да си поръчате революция или президент.

А когато самите вие ги правите, а всички останали ги искат? Каква сила и власт имате тогава?

Целта е създаването на доминирана от определени кръгове глобална империя. И това не е фантазия на необразовани драскачи.

Днес „Те“ контролират и притежават

всички аспекти на всекидневието ни. Водата, електричеството, генетично модифицираните храни пък все по-силно превземат супермаркетите.

Минералите и подземните богатства у нас са отдадени, и всичко останало, което си струва да притежаваме е във владение на огромни мастодонти.

Авторът Ричард Долан, например, казва: „Търсете правителство, което може да чете всеки ваш имейл. Именно това е фашизъм и САЩ живеят в този кошмар от години.“

Държавата, описана в книгите на Джордж Оруел,

отдавна функционира. През последните няколко десетилетия политическите партии не осигуряват волята на народа.

Добрата новина е, че все повече хора по целия свят започват да се събуждат за разпространяваната дезинформация обслужваща дневния ред на онези, които стоят зад нея. Вече виждаме света не по начина, по който ни го представят.

И започваме да осъзнаваме,

че дори самото събуждане за цялата пропаганда, която ни заобикаля, създава големи проблеми за глобалния елит.

Демокрацията наистина се е превърнала в илюзия, а политическите партии обслужват интересите на своите „собственици“, а не на народа.

Колкото повече хората разпознават какво наистина се случва в нашия свят, толкова по-голям е шанса да направят каквото могат, за да го променят.

Именно това се случва сега. Колкото повече се събуждаме, толкова повече се доближаваме до действията, които ще променят нашия свят.

НП/2022