Новини

Предсказанията на монаха Стефан Карулски за ХХI век

Стефан Карулски, сръбски архимандрит, предсказва ужасен хаос в началото на двадесет и първи век.

Монахът казва, че в близко бъдеще потопът ще преобърне целия свят. САЩ ще загинат, а Русия ще бъде изправена пред немислима трансформация.

Най-мъдрите старейшини

са оставили след себе си много пророчества. Много от тях изглеждат причудливи и неразбираеми за съвременниците. С течение на годините обаче тяхното значение става ясно и прогнозите се сбъдват.

Архимандрит Стефан Карулски е роден през 1922 г. и умира през 2001 г. Когато бил още малък, отишъл в манастир, разположен в Сърбия, като послушник.

Отива до Атон пеша от Сърбия през 50-те години. Прекарва по-голямата част от живота си в Карула (почти 40 години). Води строг аскетичен начин на живот, цяла Гърция знае за него. Хиляди хора се обръщат към него за съвет и помощ.

Нашествие на демони

Монахът неведнъж е споменавал, че Богородица и демони са му се явявали във видения. И в един момент той осъзна, че е способен да гадае и предсказва. Демоните често са негови гости.

Отначало се страхувал от тях. После видял четиридесет демона да слизат при него от планината.

Например, както в иконите на Страшния съд, виждал: огън от устата, горящи очи. И те идвали при него. Когато демоните се приближили, отец Стефан започнал да ги кръщава.

Прогнози

Много от неговите предсказания се помнят и до днес. Едното е стряскаща визия за бъдещето на САЩ и Русия. Според него целият свят в началото на ХХI век ще се изправи срещу водната стихия. Което ще промени радикално живота на Земята в продължение на много години.

Неговите прогнози съвпадат с пророчествата на Ванга и Нострадамус, че САЩ ще страдат от тежко наводнение.

Много градове ще отидат под вода. За да бъдат спасени, хората ще бъдат принудени да се преместят в други страни. „Америка скоро ще рухне“ и бежанците ще изпълнят Русия и Сърбия.

Природно бедствие

ще засегне цялото човечество и хората ще се занимават основно с натурално земеделие. Това е единственият начин да се запасите с храна и да оцелеете. Светът ще бъде обхванат от глад и разруха.

„Америка е на път да рухне. Американците ще избягат, ще се опитат да избягат в Русия и Сърбия “, прогнозира монахът.

Човечеството обаче ще се адаптира към това, броят на мъртвите, изчезналите хора от лицето на Земята – не се споменават. Ванга споделя подобна прогноза.

Той вярва, че в близко бъдеще Америка ще бъде покрита от „кървав дъжд“, както и от локални въоръжени конфликти, не е предвиждал глобална война.

В същото време той подчертава, че борбата срещу „новата инфекция“ ще продължи достатъчно дълго. Човечеството обаче ще може да преодолее всичко.

изт.