Новини

Предсказанията на професор Грийн за пътуване във времето

Учените не само са изследвали възможностите за пътуване във времето. И според световноизвестния гений Алберт Айнщайн, това e реално постижимо.

 

„Моята единствена цел е да докажа, че пътуванията във времето съществуват и че аз самият съм пътешественик във времето.

Това стана възможно още през 2003 г., но се използва само от високо засекретени организации.

Възможността за пътуване във времето няма да бъде официално обявена преди 2028 г. През 2021 г. вече ще има наистина популярно устройство, подобно на Google Glass.

То ще изглежда като чифт очила, но ще може да обработва данни като днешните настолни компютри.

Президент на Съединените американски щати след изборите през 2020 г. ще бъде Доналд Тръмп. Мога да кажа това със 100% сигурност. Знам, че мнозина от вас няма да ми повярват. “

Професорът по физика и математика Брайън Грийн, от университета в Колумбия, казва: „Алберт Айнщайн показа, че ако излезете в космоса и пътувате със скорост близка до скоростта на светлината и се обърнете и се върнете, часовникът ви ще отчита времето по-бавно, затова на планетата Земя щe ще се окажете в бъдещето.

Ако се доближите до мощен източник на гравитация (неутронна звезда, черна дупка) и почти се доближите до ръба на този обект, времето за вас също ще забави спрямо всички други. Затова, когато се върнете на Земята, ще бъдете отново в бъдещето.“

Професор Грийн предсказва, че червеевите дупки са друга възможност за пътуване във времето. Завихрянето на времето и пространството в тях създава портали, които функционират като коридори за бърз достъп през космоса.

Айнщайн открил това през 1935 г. Впоследствие било установено, че по такъв червеев тунел може да се пътува не само от едно място до друго, но и във времето – в едната посока към бъдещето, а в другата – към миналото.

 

НП/2017