Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Предсказанията на Ванга разказани от очевидци в суперпродукция на руска телевизия

Ванга многократно е давала научни обяснения за различни събития и феномени
Ванга многократно е давала научни обяснения за различни събития и феномени

Най-тайните прогнози на леля Ванга бяха разкрити от хора, които са били близо до нея в последните дни на живота й.

Личния лекар Ванга Иван Петров и нейния биограф Женя Костадинова разказаха какво е говорила пророчицата за Трета световна война и бъдещето на Русия.

Това става в ексклузивната продукция на руската НТВ „Последният свидел на Ванга“ излъчена в две части с изключителен успех.

Д-р Иван Петров разказва за канала НТВ, Ванга получава информация, която не всеки може да чуе.

Ванга вижда смъртта на Сталин и разказва подробностите за смъртта на Индира Ганди. Пророчицата от Рупите, казва че Русия се очаква да направи големи промени с идването на власт на президент на име Владимир.

Биографът на Ванга, Женя Костадинова написа откровения относно бъдещето на света докато пророчицата още е жива.

Тя разкрива предсказанията на Ванга за катастрофите на Земята и Третата световна война. Ясновидката вярваше, че причината за ужасната война е питейната вода, която ще струва тежестта й в злато.

Думите й показват, че ще има бедствие и че водата ще бъде по-скъпа от златото и нефта.

„Един ден, казва тя, ще обменяте злато с вода. Това е въпрос на питейна вода. Няма да има вода за пиене.“

„Светът ще бъде подложен на изпитания, защото хората унищожават природата.“ Ванга вярва, че апокалипсисът на Земята ще възникне от природна катастрофа.

Виденията на ясновидката предполагат, че Третата световна война ще започне на религиозна основа. Тази война ще засегне цялото население на планетата.

НП/НТВ

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.