България

Предсказанията за новата 2022 година. Какво да очакваме?

Ванга предсказва много неща,

които всъщност се сбъдват. Тя има статут на истински и правдив прорицател не само у нас, но и по света.

Особено ценена е в Русия като човек, който наистина може да гледа в бъдещето. Популярни издания тълкуват думи на гадателката и разказват какво очаква хората през 2022 година.

Според тях Русия и САЩ през 2022 г. най-накрая могат да прекъснат всякакви отношения поради определен конфликт.

Въпреки това бурятски гадатели казват, че такъв изход няма да трае вечно и връзката отново ще се подобри.

Има и положителни аспекти

в предсказанията за Русия и Китай. Те ще засилят бизнес отношенията си, увеличавайки темпа на внос и износ, както и модернизиране на технологичния капацитет на двете страни.

Световната криза, според други, ще се влоши и ще доведе до широко разпространена бедност на обикновените граждани.

Очаква се, че ще продължи дълго, така че си струва да бъдете търпеливи, съветват ясновидците.

Провидците споменават и коронавируса като казват, че хората в крайна сметка ще свикнат с болестта, започвайки да се борят с нея като обикновена настинка.

Но те не могат да назоват крайната дата на пандемията. Очевидно е, че догодина определено тя няма да спре. Ясновидците съветват да свикваме с новата реалност, тъй като ситуацията няма да се подобри с желаното от хората темпо.

Един от астролозите Михаил Левин

дава много оптимистична картина, за разлика от тази за 2021. Той твърди, че пандемията постепенно ще стихне. Макар да не се очаква напълно да изчезне, постепенно ще се превърне в обичаен тежък грип.

Според него 2022 година ще бъде много по-динамична и интересна в сравнение с 2021. Ще донесе много повече контакти, пътувания, откритост. Независимо от положителните обществени тенденции обаче икономическите са на другия полюс.

Кризата ще продължи, даже ще се изостри. Тенденцията за покачването на цените ще продължи, както и обедняването по света.

Астрологът, чиито прогнози

в най-голямата степен се сбъдват – Павел Глоба, твърди, че е много трудно още от сега да каже с подробности какво ни очаква, защото има доста динамични процеси, които вървят в света.

Той е категоричен, че през 2022 година икономическата криза ще продължи. Тя ще донесе големи промени в икономиките на всички държави.

Според Глоба се чака и тотална пренастройка в политиката. Той очаква и съществени промени в климата. Не изключва глобални природни бедствия.

Матрона Московская, която предсказва Първата и Втората световна война,

твърди в предсказанията си за 2022-а, че няма опасност от Трета глобална война. Въпреки това човечеството ще е пред сложни изпитания.

Държавите първоначално няма да успеят да се договорят, но след това ще се разберат, цитира думите й „Невские Новости“.

Пророчицата съветва хората да не вярват на лъжливи пророци, които проповядват жестоки конфликти.