Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Предстои трансформация в рамките на нашата Слънчева система

Според изявление от тези дни на Дейвид Уилкок предстои дълбока трансформация в рамките на нашата Слънчева система, която ще даде възможност на човечеството да направи качествен скок на цивилизационното планетарно съзнание.Човекът в сегашното си състояние, трябва да се промени, за да оцелее, съветва Уилкок.  И тъй като самата вибрация на планетата Земя се променя, човекът е длъжен да се промени заедно с нея. По темата през годините са говорили десетки духовни учители. Различното в този случай е скъсеното време за реакция на индивидуалностите.

В книгата „Кафявата тетрадка“ е описано осъществяването на канал от Уолт Роджърс през 1960 година, когато той предупреждава за предстояща промяна. Нашата Слънчева система се придвижва към зона на пространство, където вибрациите са много по-високи. Това ще доведе до промени в характеристиките както на планетата, така и на човечеството. За хората със силна сензитивност вибрационната честота вече оказва своето въздействие.

Вибрациите на планетата ще станат много по-високи в близките десет години, твърди Уилкок в изследването си. Затова човек е необходимо да повиши вибрациите си, за да съществува на Земята. Това може да се случи със специални практики и с промяна в мисленето на хората. Мисълта е една от най-силните форми на скрита енергия, ето защо отправната точка е съсредоточена точно тук.

Ако ние се придвижваме към една зона на по-висока вибрация, това само засилва значението за всички нас. За да се направят правилните корекции, за да можем да се възползваме от тази възможност. Всеки има шанс да повиши драстично вибрацията си, но това може да стане с промяна на мисленето и съзнанието, което за някои е по-лесно, а за други изисква полагането на много усилия.

С други думи, за тези, които не могат да приемат промяната може да се окаже много трудно да продължат напред духовно. Втора такава възможност биха имали евентуално през следващия прецесионен цикъл след 26 000 години.

НП/Д. Уилкок

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.