Съзнание

Преходът до 21 декември 2019 година е в ход. Накъде се запътваме?

Периодът от днес до 21 декември е считан за коридор на преход на висшето съзнание.  Тези, които са готови да навлязат в него ще го изпълнят смело.

Порталът е един и е за единството. В него не съществуват понятия като религия, култура, социално положение или разновидни форми на живот.  

През този силен енергиен период ние се намираме в процес на самоосъзнаване през пространството на сърцето и чрез вътрешната връзка на нарастващото вселенско чувство, което в човешката терминология се нарича любов.

Светлата енергия, първо изпитана отвътре бива свободно освободена навън, за да създаде реалността чрез излъчването си към света.

Подгответе се за нарастването на светлината

Както знаем 21 декември бележи зимното слънцестоене. Счита се, че през нощта на 21 декември злите сили тържествуват, но и напускат бойното поле за победата на Слънцето. 

Завръщането на Хелиос символизира “Прераждането на бога Слънце” и представлява портал – полюс на светлината, който ни отвежда към 2020 година. 

На чисто визуално ниво този феномен може да се наблюдава в Северните части на Европа. От културна гледна точка зимното слънцестоене предвещава Коледните празници и раждането на Спасителя в християнската традиция.

В България зимното слънцестоене съвпада с Игнажден. Ден за пророкуване на идната година и молитви за плодородие и честити дни.

През 2020 г. мнозина ще се събудят попаднали в ускореното движение на колективното осъзнаване. Това не се случва по спешност или чрез натиск, то просто се случва с някои от нас. 

Процесът ще се осъществи със или без нашето съгласие. А ако усещате призивите на сърцето, ето и няколко знаци, които могат да ви подскажат, че се ориентирате към

Свободен избор за реализация 

Възприемате реалността като “филм“, виждайки актьорите с определената им роля.

Осъзнавате “преходността и крехкостта“ на направените от човека  конструкции. Да не забравяме, че 3D реалността е възприемана като такава и е достъпна само чрез ограничена система от вярвания (по-ниски честоти).

Ще започнем да гледаме на “явленията на светлината” или казано по друг начин, силните интиутивни пориви, като преживявания на вътрешно ниво, а не събития извън тялото.

В дните до 21 декемвмри все по-често ще усещаме моменти на провиждане. Развиваме ясно разбиране за това, което се проявява и ще се прояви в нашата реалност. Ще бъдем по-внимателни за мислите и действията ви

Овладявате реалността, поемете пълна отговорност за нея 

Увеличавате съзнателно честотата на вътрешната енергия.  Разбирате как да се слеете с вътрешния източник на енергия и следователно да го увеличите. Това е събудено човешко състояние или проявена воля да бъдем физическо тяло паралелно на енергийната ни същност. 

Енергията ви дава нова емоционална динамика. Неразбраните емоции са анализирани и впрегнати в асимилиране, за да не стоят на едно място. Развиваме емоционална интелигентност и състрадание към нас самите и околните. 

Нужно е да разберем, че холографската реалност се срива, когато всеки от нас провиди актуалната социална реалност.  

С други думи, преживявайки етапи на самореализация, преминаваме през фази на срив на стари системи от вярвания, което се проявява по-късно във външната ни реалност. 

Това е коридорът, през който преминаваме сега. Дали преходът ще премине леко зависи от волята ни за осъзнати избори.  

Източник: La presse galactique