Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Признаци на извънземна активност в гробницата на Тутанкамон

След като сканиране на гробницата на Тутанкамон са открити признаци на „извънземна активност“, съобщиха редица египетски медии.

Според френския археолог Аврила Сапа, теорията за скрита камера на Нефертити, която предполагаемо може да се намира в гробницата на Тутанкамон, е била опровергана.

При все това специалистът е убеден, че зад стените на гробницата се крият тайни с „екстраординарни“ свойства.

Археолозите са попаднали на повече от убедителна улика. „Нещо странно се случва зад тези стени и то не може да бъде обяснено от науката.“, казва Аврила Сапа.

Сканирането е показало наличие на  „мистериозен извънземен“ материал, който напомня очертанието на тяло. „Ние не знаем какво е това, но никога преди не сме виждали такива резултати“, заявил археологът Сапа.

Според него „каквото и да има вътре – там се крие  тайната на всичко, което стои зад историята и технологията на древен Египет.“

Всички версии за това, че извънземните са можели да построят пирамидите, почти винаги са били отхвърляни от водещите археолози, в това число и от видните египтолози и правителствените чиновници.

Противниците на скептиците обаче продължават да настояват на това, че „пирамидите са били издигнати от същества от други светове.“

НП/Planetvoice

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.