Новини

Признаците, че духовният свят се опитва да осъществи контакт с вас

Понякога имате чувството, че някои ви наблюдава, когато сте сами? Получавате ли внезапни мисли, сякаш пратени от друг невидим свят?

Има различни знаци, че духовният свят се опитва да се свърже с вас. Това може да е любим човек, които е починал, или вашите духовни водачи.

Ярки сънища

Духовният свят предава посланията си чрез сънищата. Създават се сюжети или ни се представя определен архетип, за да ни се привлече вниманието.

Когато спим, съзнанието ни има по-силна връзка с духовния свят. Забравяме всичко, в което вярваме и ставаме по-възприемчиви към другите измерения.

Духовете ще споделят неща с вас. Единственото, което трябва да направите е да заявите конкретните си намерения и въпроси.

По-добра сетивност

Духовете комуникират чрез обонянието, допира, вкуса, зрението и звука. Те могат да се свържат към вашeто обоняние, като усетите уханието на определено цвете или билка.

Те могат да предизвикат шум в ушите ви, за да ви подскажат, че са наблизо. Те могат да използват периферното ви зрение, за да ви се покажат чрез сенки.

В тези необясними моменти духовният свят ви докосва. Отворете съзнанието си и наблюдавайте чудесата.

Електрониката сякаш се съживява

Духовете често използват светлините и други електрически компоненти, за да ви дадат знак, че са наблизо.

Те също са изградени от материя и електричеството е проводник, чрез който се зареждат.

Те включват и изключват лампи, повишават силата на звука на уредите и дори сменят каналите.

Необясними знания

Някога били ли сте абсолютно сигурни в нещо, което знаете, но нямате представа как тези знания са изникнали в съзнанието ви?

Това са вашите духовни водачи и любимите ви хора. Те използват телепатията, за да комуникират с нас.

Вслушайте се в този тих глас, който ви подтиква към някакво действие и следвайте инстинктите си.

Изтръпване

Когато осъществите връзка с духовното, тялото ви променя температурата си. Имате това усещане за хладина, от която настръхвате.

Някога случвало ли ви се е да говорите за любим ваш човек, който е починал, и да настръхнете.

Това е техният начин да ви покажат, че те още са с вас.

Упътвани сте от синхроничността

Имало ли е момент в живота ви, когато сте си мислели за нещо и изведнъж подминавате билборд, или превключвате канала на телевизията, получавайки отговора в следващия момент.

Всяка възможност пред вас е знак, че трябва да се вгледате в живота си. Съвпаденията са предизвикани от другата страна, за да ви дадат увереността, че сте на правилния път.

Няма преграда между измеренията. Всички сме свързани по някакъв начин. Духовният свят ще ви упъти ако съзнанието ви е отворено към посланията и знаците.

consciousreminder