Новини

Признаците, че това НЕ е вашият пламък-близнак

Всеки човек има пламък-близнак, въпреки това такъв тип духовна връзка определено не е единствената, която човек може да изпита.

Сродните души, обикновено подготвят другите хора за истинската им връзка с техния пламък-близнак. Връзката точно преди да срещнете вашия пламък-близнак се нарича „фалшив пламък-близнак“.

Как изглеждат тези връзки? Какво ги различава от истинската?

1. Много сходства


Фалшивият пламък-близнак може да бъде много подобен на истинския. Неговата цел е да ви заблуди и заиграете в отбора му. Целият смисъл на фалшивия пламък-близнак е да бъдат неразличими от реалността.

2. Връщане към миналото


Фундаменталната разлика между тях, всъщност се крие във всичките ви проблеми, които трябва да решите заедно.

Фалшивия пламък-близнак ще ви помогне да се справите с минали проблеми, докато истинския ще се концентрира върху движението напред.

3. Учи ви да се грижите за себе си


За да бъдете подготвени за срещата си с истинския пламък-близнак, трябва да се научите да се грижите за себе си. Фалшивия ще ви помогне да откриете нуждите си и дори да ги удовлетворите.

Това преживяване е напълно различно от истинската връзка с пламъка-близнак. Истинският ще ви научи как да помагате на другите хора, тъй като те ще видят, че можете да се грижите за себе си.

4. Страдание от нещастие


Фалшивите ще изчезнат внезапно, когато нещата станат трудни, докато истинските ще бъдат водени от това. Когато фалшивата връзка е на път да приключи, ще видите борба или бягство.

Това е първият симптом, който ще забележите, ако имате връзка с фалшив пламък-близнак.

5. Малка дистанция


В момента, когато забележите как се чувствате с пламъка-близнак, ще разберете дали наистина е той/тя. Истинските ще ви карат да се чувствате все едно сте приятели, надеждни и комфортни.

Фалшивите ще ви карат да чувствате несигурност, неудобство и притеснение. Подобно неудобство, ще се прояви от страх да не бъдете осъдени от фалшивия ви пламък-близнак.

6. Убедени сте, че не е писано да се случи


Въпреки, че има всички характеристики на истински пламък-близнак, дълбоко в себе си усещате, че не ви е писано да бъдете заедно и да продължите.

В истинската връзка, сигурността винаги ще бъде на лице заедно с усещането за принадлежност. При фалшивите взаимоотношения чувството за безопасност винаги отсъства и това ви кара да се чувствате неудовлетворени.

7. Чудите се дали си заслужава


Когато имате трудни моменти с фалшивия пламък-близнак, винаги ще усещате, че не си заслужава цялото това страдание и болка.

С истинския пламък-близнак ще имате трудности, но те ще са различни. Те ще се усещат, като нужни и шанс за растеж. Те няма да се усещат, като препятствия.

Когато сте във връзка с истинския пламък-близнак ще знаете, че всичко си заслужава.

Източник: Сonscious Reminder