Тайни и загадки

Признава ли Тръмп наличието на извънземни пред журналист?

Противоречивият Тъкър Карлсън

от Fox News се появи в програмата “Древните извънземни” на History Channel, за да обсъди темата НЛО. А също и интервю през юли с бившия президент Тръмп по този въпрос.

Карлсън казва, че не знае на какво да вярва, но също така твърди, че Тръмп знае истината.

Междувременно бяха тиражирани

новини, че Министерството на отбраната на САЩ е информирало Тръмп за поредица наблюдения на пилоти от ВМС, на обекти в небето, които не могат да идентифицират.

Изглежда, че обектите се движат с „хиперзвукови скорости“, според Fox News обяснени в интервюто на Карлсън с Тръмп.

В друг разговор с британския журналист и изследовател на НЛО, Ник Поуп, Карлсън изглежда се пита дали Тръмп му казва цялата истина за НЛО. 

Карлсън също така предполага,

че Пентагонът може да държи доказателствата умишлено в тайна. Поуп, от своя страна, се е срещнал с Карлсън на 29 август 2019 г., според предаването, но подробности от разговора стават известни сега.

Много изследователи междувременно се питат: Ако има реални доказателства, че тази планета се посещава от същества от други планети или слънчеви системи, или дори ако има апарати, чието поведение не можем да обясним, защо това не е най-голямата история в новините? Очевидно отговорът е лесен. Това е строго пазена тайна.

Карлсън директно е попитал Тръмп за НЛО и получава отговор, което е един от първите случаи в историята, в който репортер се е обърнал толкова открито по темата с президент на САЩ.

Когато Карлсън е попитал Тръмп

дали вярва, че правителството притежава останки от НЛО, Тръмп отговоря: – „Знаеш ли, предполагам, че всичко е възможно“.

В разговор с Ник Поуп, братанецът пита – “Мислите ли, че Президента знае повече, отколкото си позволява да Ви каже? – “Впечатлението ми беше, че президентът знае повече, отколкото казва.”, отговаря журналиста от “Фокс нюз”.

Хората, които пазят тази информация

в тайна в Пентагона смятат, че тя е толкова ужасяваща за обществеността, че би било в разрез с националния интерес на САЩ да бъде разкрита.

Межувременно журналисти от „Фокс нюз“ да говорили с достоверен източник, държавен служител. Той категорично твърдял, че правителството има останки от НЛО.

Доклад на ЦРУ, публикуван през 2007 г., документира, че президентът Рейгън и президентът Картър са имали информация за НЛО обекти на Земята.

ancient-code.com