Съзнание

Пробуждане и активация на ДНК – как да разберем дали сме звездно семе?

Еволюционният процес непрестанно се ускорява, като усещаме все повече от новата енергия. Всички ние преминаваме през промените по различен, специфичен за самите нас. 

Нашият личен процес на събуждане зависи от това как използваме енергията си, както и в какво вярваме и какво преживяваме. Но какви са признаците, че сме въвлечени в този невероятен процес? 

Стрес 

Съвсем вероятно е вие да усещате по-голям стрес. Поменете, вие се адаптирате към по-високите вибрации. Старите закономерности и навици ще изплуват на повърхността. Но след време вие ще имате силата да ги оставите в миналото. 

Може да се чувствате дезориентирани, сякаш не знаете къде сте и къде е вашето място на този свят. Но всичко ще ви се изясни щом преминете в по-горното измерение. 

Болка 

Необичайната болка в различни части на тялото е друг знак. Вие се пречиствате и освобождавате блокираната енергия на материалното си тяло, подготвяйки се за следващото измерение. 

Внезапно събуждане

Събуждате ли се често между 2 и 4 часа през нощта? Твърде много процеси протичат в сънищата ви и във вашето подсъзнание. За това и вие не можете да сте там за дълги периоди и имате нужда от почивка. 

Висока чувствителност 

Вашата честота се повишава! Признак за това е завишената чувствителност към тълпи, звуци, храни и други външни стимулации. 

Вашата вибрация вече не се съвпада с тази на света около вас. Усещате тласък да продължите напред. 

Емоционално освобождаване 

Настроенията ви се сменят и сте по-емоционални от обикновеното. Вие се освобождавате от потиснатите емоции на физическото си тяло. 

Завръщане към дома 

Имате желание да се завърнете към истинския си дом. Сякаш всичко е свършило и вече не принадлежите на този свят. Ние се завръщаме към първоизточника. 

Паника и неспокойствие 

Егото ви губи силата си и се страхува. Случват ви се неща, които не разбирате. Губите закономерности в характера си, които сте добили с цел оцеляване във физическия свят. Това може да ви накара да се чувствате уязвими и беззащитни. 

Промяна в плановете 

Плановете ви внезапно се сменят и отивате в абсолютно противоположна посока. Душата ви знае повече от вас и тя задава курса на живота ви сега. 

Шум в ушите 

Това може да ви разконцентрира, но този звук означава, че засичате промяната в честотите, която настъпва. 

Повишен пулс 

С пречистването на тялото ви сърцето също се отваря. Понякога това може да доведе до повишен сърдечният за няколко секунди. 

Умора

Вашето ДНК се променя. Тялото ви има нужда от повече почивка, за да се адаптира към промените, случващи се на клетъчно ниво. 

consciousreminder

заб. ред. Моля, консултирайте с вашия личен лекар при симптоми на заболяване или други случаи изискващи специализиран медициски преглед и лечение. Статията не е консултирана с лекар.