Програмираните са сред нас. Как да ги разпознаваме и противодействаме на матрицата?

„При всичките си занимания с езотерика, първично християнство, гностицизъм, конспирации, свободна енергия, НЛО, германски летящи дискове, подземни и земни катаклизми и третата световна война ми правеше впечатление, че хората, интересуващи се от такива теми, искаха да променят нещата глобално. Но те се проваляха при най-обикновени всекидневни неща. Като започнем от точността, минем през честността, коректността и стигнем до човешките взаимоотношения. Повечето имат проблеми във връзката си и постоянно са ангажирани със здравословни или парични проблеми“, твърди Ян ван Хелзинг. Но как ще решат проблемите на света, щом не могат да разрешат своите собствени? И дали това не са програмираните хора, които просто живеят по други правила. Нека се опитаме да провидим отвъд програмата и разпознаем кодове и.

Повечето от неуредиците се дължат на нерешителността, на липсващата готовност за експериментиране, действие, на това да оставим нещо да се случи или да се примирим с факта, че понякога губим. Но именно този опит, който по правило е болезнен включително физически и душевно, най-често възнаграждава. В случаите, когато се сблъскваме с дадена ситуация, въпреки знанието ни, че ще ни се противопоставят или подиграват. Колко откриватели са били смятани за фантазьори преди да получат Нобелова награда? Точно това е вкарване на бъг в програмата.

Но каква е цената на свободата. Наистина лично от всеки зависи какво ще направи от инкарнацията си.

Изследователят Петер Кумер е убеден, че по света има милиони „живи мъртъвци“. Те са жертви на матрицата. Той нарича така хората, които на 25 години вече стават безжизнени, но ги погребват чак към седемдесет и петата им година. На двадесет и пет години мнозина вече са избрали професията си, оженили са се и големите житейски предизвикателства са преодолени. За повечето това означава край с промяната. Вероятно вече са построили собствено жилище, естествено на кредит, за да е сигурно, че следващите десетилетия ще са обвързани с банката. Повечето вече са спрели развитието си. На тридесет години изглеждат като на петдесет, говорят като старци, които си спомнят за младостта и оттогава не им се е случвало нищо съществено. Реално повечето са фиксирани в тази възраст. Намират се и самостоятелни хора, но изглеждат с десетилетия по-стари.

Защо повечето хора на 25 години са затънали? Защо средностатистическият човек не иска да се променя? Може би му е внушено, че така е по-добре. За него няма предизвикателства, той бяга от всякакви проблеми и неудобства. Мнозина се предават още в младежка възраст. Дори тези, които са завършили различни курсове за ментален тренинг, позитивно мислене и успешно манифестиране, се предават, защото успехът не е дошъл на секундата. Понякога е необходимо малко време. Същото като със семето в почвата – то се нуждае от време, за да покълне. Дали човек постоянно човърка от любопитство е все едно за посятата семка.

В тази графа влизат хората, които се замислят за невидимите основи на живота. Хора, които се хранят съзнателно и купуват храни от екологични райони, обръщат внимание на източниците за вода, не използват пасти за зъби с флуор, защото разрушават устната флора. Те изрязват баркода на хранителните продукти, за да отстранят негативните му вибрации, не живеят близо до мачтите за усилване на сигналите на мобилните телефони, аранжират дома си според правилата на Фън шуй. Не гласуват, защото са проумели, че съвсем други кръгове диктуват властта на тази планета. След въвеждането на ЕВРОТО хората най-накрая разбраха, че властта не е на народа, който не желаеше еврото, но въпреки това беше въведено. Хора, които осъзнават духовните закони за причина и следствие, за резонанса, спазват „умствена хигиена“, мислят позитивно.

Въпреки това този тип хора все още са търсещи. Те търсят съмишленици, сменят групата по медитация, отново посещават медиума, подлагат се на регресивно спомняне, искат да знаят какви са били в предишния си живот.

НП/ по международни материали

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.