Хипотези

Разчистват ли планета за по-висша цивилизация?

Миналата седмица националното управление по океаните и атмосферата (NOAA) на САЩ пусна своя годишен доклад за Арктика и резултатите показват, че регионът е в процес на бърза трансформация.

Научните екипи са забелязали чувствителни промени, но са предупредени да не разгласяват данните от съобръжения за сигурност.

Някои от фактите са стряскащи

Естествените популации намаляват, морският лед се топи и вечната замръзналост деградира, отделяйки въглерод и ускорявайки климатичните промени.

Картината е апокалиптична и ставащото на планетата не е никак случайно.

Тази година докладът отбеляза някои нови шокиращи моменти, включително въздействието на изменението на моделите на вятъра и колко уязвими са коренните жители на Арктика.

Десетки изследователи противници на ортодоксалната наука говорят за още по-сериозни промени. Някои от тях са с мирис на фантастика, но не са лишени от смисъл и предизвикват все повече внимание.

Големите промени са в ход

Въпросът, който тези хора задават е категоричен:

Започна ли тераформирането на планетата за друга по-висша цивилизация?

Отговорите се налагат сами и са видими в климатичните промени по цялата планета Земя. Ако това ви се струва измамно, вие лично, как приемате ставащото с времето това лято? И сега си помислете кога за последен път имахме истинска пролет и лято? За зимата да не говорим.

Всичко това се приписва на така наречените климатични промени, но това е прикритие за най-голямата конспирация на нашето време.

Собствениците си искат планета

Най-яркият признак за промяната и така нареченото тераформиране откриваме в Арктика. И то е свързано с покачването на градусите на територията на целия континент.

Средната температура през последните 12 месеца заема второто място от 1900 г. насам, като надвишава нормата с 1,9 ° C.

Това допринася за топенето на морската ледена покривка, която е намаляла драстично по дебелина и площ.

Какво ще видим след топенето на ледовете и дали няма да останем изненадани от гледката? Внушителни съоръжения, пирамиди, оцелели в снеговете древни градове?

Заблудата на хората е в ход. Те се длъжни да се страхуват, да си стоят кортко в къщи, да бъдат заразявани…

Очевидно на ледения континент се виждат на сателитни снимки следи от огромни верижни машини, но това не се коментира.

Вероятно вече се досещате.

И още нещо важно

Състоянието на леда го прави уязвим за случайни метеорологични събития. Точно това се случи през есента на 2018 г., когато топлите югозападни ветрове предотвратиха замръзване на акваториите по крайбрежието на Берингово море.

Фаталното затопляне бе регистрирано отново през зимата на 2019 г. и продължи до пролетта. Според учените по-рано подобни случаи не са имали голямо влияние, защото ледената покривка по това време вече е била оформена и доста дебела. Днес нещата изглеждат различно.

Заплахата тепърва нараства

В допълнение към дългосрочната заплаха от повишаване на морското равнище, загубата на морски лед в Арктика застрашава начина на живот на местните общности, които се нуждаят от стабилна ледена покривка, за да се движат и търсят храна.

Казано накратко: Предстои поредното преселение на хора от едно място на друго.

Тази година учените предупреждават за размразяване на вечната замръзналост, което отделя въглерод в атмосферата с по-бърза скорост, отколкото растенията го усвояват.

Всичко това, а и други неоспорими факти говорят за случващото се като за подготовката на „Нова земя“. Човешкият живот е прекалено кратък за огромните планове на великите цивилизации овладяли космоса.

За около стотина години нашата планета ще се промени драстично и ще бъде подготвена за следващата цивилизация, твърдят конспиратолози.

НП/2020