Тайни и загадки

Разказ за бойна космическа флотилия изненада дори Дейвид Айк

Уилям Томпкинс е работил в продължение на 12 години, започвайки през 1951 г., в проект в рамките на Douglas Aircraft Company и това е само част от неговата изключителна житейска история.

Преди това в края на войната е привлечен от службите и пряк участник в реални, според него събития. В Douglas Aircraft Company изобретателят проектирал антигравитационен космически кораб дълъг километри, по поръчка на американския Военноморски флот.

За това след малко, сега за друго. „Извънземни групи позиционират своите летателни тела в рамките на нашата Слънчева система. Тези и много други примери трябва да бъдат забелязани от онези, които наблюдават”, констатира в “Матрицата V“, том 1 Вал Валериан.

На страниците на автобиографичната си книга “Избран от извънземни: Моят живот в топ секретния свят на НЛО, научно-изследователски центрове и Нордически секретари” са описани реализирани проекти. Уилям Томпкинс рискува заради истината, но дали светът е готов да я приеме?

Томпкинс подкрепя своите твърдения с многочислени документи. В книгата си авторът описва това, което американските военни открили в Германия след Втората световна война. Антигравитационни двигатели, лъчеви оръжия, програми за удължаване на живота и за контрол на ума.

Той съдействал за прехвърлянето на данни от две космически програми на обществото „Аненербе“ и „ВРИЛ“ на Douglas Aircraft Company. Включително и към други компании и университети, ангажирани със секретните проекти.

През 1950 г. Уилям Томпкинс започва работа в Douglas Aircraft Company, където бил формиран изследователски център за проектиране на антигравитационен космически кораб.

Била създадена цяла космическа бойна група, състояща се от кораби, дълги километри. Може би звучи фантастично, но пък не е невъзможно, разсъждава в една своя лекция Дейвид Айк.

По-късно сепциалистът работил за компанията TRC, General Dynamics и за други аерокосмически компании.

Производството започнало през 70-те години, а първите космически транспортни кораби били използвани през 80-те години в тайната космическа програма “Слънчев Пазител” (Solar Warden).

Според Томпкинс през 80-те и 90-те години на ХХ век били създадени осем космически бойни групи.

В интервю за телевизия Exonews, Томпкинс разкрива как е участвал в инструктажи на шпионите от военната пехота. Те периодично се завръщали от Германия, за да докладват какво са видели в проектите за напреднали технологии.

Работата на аерокосмическия конструктор била да оформя пакетите от инструктажа и да ги разпраща до водещите корпорации на САЩ и университети. От своя страна, те можели правилно да проучат и да оценят информацията.

През четирите години на тайната му служба във военоморската пехота – от 1942 до 1946 година, Томпкинс дава, забележете, 1200 инструктажа за различни локации.

На тези места са разкрити космическите и антигравитационни намерения на нацистите. Учени от САЩ, които били най-способни да разберат какво развивали тайно германците, остават анонимни в строго секретните архиви и до днес.

НП/по Уилям Томпкинс