Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Разкритието на астронавта Едгар Мичъл. Кога ще разберем истината?

Едгар Мичъл, шестият човек стъпил на Луната, разкрива невероятна информация, която мнозина биха счели за налудничава.

Според астронавта на Аполо, извънземни предотвратили ядрена война на Земята, за да осигурят оцеляването на човечеството.

Преди да анализираме твърденията на Мичъл, нека първо видим защо той е някой, на когото може да се има доверие.

След завършването на следдипломната си квалификация по авиационно инженерство във военно училище, Мичъл бил приет в Масачузетския технологичен институт.

Там той придобил научна докторска степен, учейки аеронавтика и астронавтика.

През 1966 бил приет да се обучава като астронавт в НАСА. Той прекарал впечатляващите 216 часа и 42 минути в космоса по време на обучението.

Не може да има съмнение, че Мичъл бил изключително интелигентен и рационален човек.

Достатъчно е само да погледнем професионалната му кариера и обучението му.

Разкритието

През 2015, доктор Мичъл казал пред Mirror Online, че по време на ядрените тестове в White Sands, в щата Ню Мексико, той, както и други очевидци, забелязали летящи чинии над облака, образувал се вследствие на детонацията.

Мичъл твърди, че извънземните били на разузнавателна мисия. Те пречели на всеки опит за тестване на унищожителните оръжия.

Има още много подобни твърдения от военни, управляващи ракети.

Но защо?

Ако твърденията на доктор Мичъл са всъщност истина, трябва да се запитаме какви са били техните намерения.

Според мнозина изследователи има различни раси от извънземни посетители, които ни наблюдават, с цел да опазят планетата ни и всички живи организми.

Може би наистина имаме космически пазители, следящи за космическия баланс.

В интервю за американски вестник, Мичъл твърди, че разбилата се в Розуел летяща чиния, била на подобна мисия, около територията на White Sands.

Той допълва, че потенциалната обществена паника и съмнения не е причината, поради която посещенията и контакта с извънземните посетители се пази в тайна.

Причината е страхът от това, че интересите на големите корпорации ще бъдат засегнати, ако подобна технология бъде разкрита.

Ние може да сме на ръба на едно от най-големите открития в историята на човечеството, докато големите компании държат ключа към пълното разкриване.

Дали някога ще разберем истината?

learning-mind

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.