Новини

Разсекретиха документи за инцидента в Розуел

Наскоро публикуван документ на ФБР

твърди, че следовател от ВВС на САЩ в Ню Мексико е видял „три така наречени летящи чинии“, пилотирани от „хуманоидни пилоти, но високи само три фута“. Това съобщава Daily Star.

Издаденият документ на ФБР е „безспорно доказателство“, че извънземен космически кораб се е разбил в Розуел, каза изследовател на НЛО, цитиран от изданието.

Доклад, представен на 22 март 1950 г.

и публикуван съгласно Закона за свободата на информацията потвърждава, че следовател от ВВС на САЩ в Ню Мексико е видял „три така наречени летящи чинии“, управлявани от „трима пилоти с форма на човек, но високи само три фута. „

Въпреки че някои подробности са пропуснати изследователят на НЛО Скот Уоринг вярва, че документът е 100% доказателство за катастрофата на НЛО в Розуел през 1947 г.

Анализирайки документа за наблюдения на НЛО,

уфологът казва: „Този ​​документ на ФБР е по същество неоспоримо доказателство, че се е случила катастрофата на НЛО в Розуел. Това също така доказва, че правителството на САЩ проследява извънземни космически кораби, извънземни тела и извънземни технологии… и дори оръжия, способни да унищожават извънземни кораби.“

Коментарът на Уоринг продължава:

„Звучи невероятно, но всичко е истина. Документът на ФБР посочва няколко важни факта, които повечето хора не знаят и дори аз не знаех… Вярвам, че радарът, с който ВВС на САЩ експериментираха, беше микровълнова технология. Това е опасно, тъй като нарушава някои видове електроника.“

Също така фактът,

че правителството на САЩ притежава извънземни тела се подкрепя от други доклади как правителството на САЩ използва извънземна ДНК за създаване на така наречените сиви извънземни.

Те ще служат на правителството на САЩ в подземна база на американските военновъздушни сили под лабораторията в Лос Аламос.

В документа публикуван от ФБР се твърди недвусмислено, че са открити три летящи чинии, управлявани същества с човешка форма.

Това е подкрепено и от британския хакер

Гари Маккинън, който споделя, че е видял доказателства в компютрите на правителството на САЩ за американски войници, пътуващи в космически кораби.

„Имайки над 70 години извънземна технология от ВВС на САЩ са се научили как да изграждат свои собствени кораби летящи със скоростта на светлината и оборудвани с импулсни оръжия.“

Инцидентът от 8 юли 1947 г. се случва през нощта, когато много свидетели виждат неидентифициран летящ обект да се разбива в ранчо близо до Розуел, Ню Мексико.

По-късно обектът е идентифициран като балон на ВВС на САЩ, въпреки че мнозина все още предполагат, че извънземните са се разбили тогава и правителството на САЩ е класифицирало цялата информация за него.

Daily mail