Новини

Речта, която е щял да произнесе Дж. Кенеди в деня, в който бе убит

Това е най-спорната и може би откровено измислена реч на Джон Кенеди. Нейният автор и до днес е неизвестен. Тя се появи преди много години. Предизвика вълна от спекулации, но и зададе десетки въпроси.

Думите, които ще прочетете могат да бъдат произнесени от всеки президент на Америка. Но може би никога няма да прозвучат от екраните на милиони телевизионни приемници, таблети и „смартфони“.

Светът очаква от хилядолетия завръщането на неговите създатели. Свалянето на превръзката от очите ни няма да стане от ръката на някой велик майстор или президент.

Цялата истина е закодирана в самите нас. Дълбоко в душата и сърцето си ние знаем, че можем да летим. Да общуваме с мисъл и да творим чудеса.

Речта, която е щял да произнесе Джон Кенеди в деня, в който бе убит звучи така:

Граждани на Земята, ние не сме сами!

Скъпи американци, хора по света, днес тръгнахме към едно пътуване към една нова ера. Една епоха, детството на човечеството, свършва и друга ера е на път да започне.

Пътешествието, за което говоря, е изпълнено с непознати предизвикателства, но вярвам, че всичко досега, всички борби от миналото, по уникален начин подготвиха нашето поколение да възтържествува.

Граждани на Земята, ние не сме сами. Бог, в Неговата безкрайна мъдрост е преценил, че е удачно да насели Своята вселена и с други Същества − разумни същества като нас самите.

Как мога да твърдя това с такава сигурност? През 1947 г. нашите военни сили са открили, в сухата пустиня в Ню Мексико, останки от летателно тяло с неизвестен произход.

Установи се, че то идва от далечните части на космоса. Оттогава нашето правителство е установило контакт със създателите на този космически кораб.

Въпреки че тази новина може да ви звучи фантастично, дори ужасяващо − моля ви да не я посрещате с ненужен страх или песимизъм.

Уверявам ви, като ваш Президент, че тези същества нямат намерение да ни навредят. Напротив, те обещават да помогнат на нашата нация да преодолее общите за цялото човечество врагове − тирания, бедност, болести, война.

Установихме, че те не са врагове, а приятели

Заедно с тях можем да създадем един по-добър свят. Не мога да ви кажа, че няма да има препъване или грешки по пътя.

Но аз вярвам, че сме открили истинската съдба на народа на тази Велика земя. Да отведе Света в едно прекрасно бъдеще.

През идните дни, седмици и месеци ще научите повече за тези посетители, защо са тук и защо нашите лидери са запазвали присъствието им в тайна от вас толкова дълго време.

Моля ви да погледнете към бъдещето не със страх, а със смелост. Защото в наше време можем да постигнем древната визия за мир на Земята и благоденствие за цялото Човечество.

Бог да ви благослови!

НП