Новини

Реинкарнация, въплъщаване на душата или прераждане

Когато се връщаме от отвъдното във физическото, говорим за реинкарнация, за въплъщаване на душата или прераждане.

Тук е силата на познанието, че в новата инкарнация взимаме всички действия, добри и лоши, за да разберем приятното и неприятното, което сме причинили на другите, преди тази основа да продължи духовното си развитие.

Това се причинява от закона за причина и следствие. Един ден ще трябва да пожънем всичко, което сме посели.

Учението за прераждането говори за колелото на прераждането.

Някои вярват, че играта от раждане, смърт и прераждане, продължава до безкрай, защото постоянно вършим нови неща, които отново и отново ще трябва да изпитаме върху себе си.

Това едва ли е така? Цикълът се преустановява с постигането на една определена степен на етика и съзнание. Или казано по-просто, когато ние станем едни образовани и приятни същности, повече няма да се връщаме на Земята.

В този миг ще прекратим колелото на преражданията. Когато решим всички задачи, поставени от нас самите, и всички събития, които желаем да преживеем бъдат преживени.

Специалните творения на звездите – Самадхи

Древните текстове са ясни и категорични – ние сме специални творения.  Човекът не е произлязъл от маймуната.

Артефактите започват да ни убеждават, че сме резултат от безкрайна, дълга, продължила милиони години мултипланетарна цивилизационна намеса.

Преди нас е имало култури с далеч по-развита технология от нашата, но са изчезнали. Има хора от отминали светове, оттеглящи се в тайни убежища, места дълбоко в океана, подземни градове.

А те са постигнали ниво на съзнанието, което азиатците наричат състояние на „самадхи“.

То им дава възможност да контролират обменните процеси по такъв начин, че телата им на практика са в състояние на безсмъртие и то очевидно може да бъде удължено до безкрайност.

В тези пещери „самадхи“, споделят немски изследователи и пътешественика д-р Ернст Мулдашев в своите книги, могат да бъдат разглеждани като генофонд, резервоар за всички досегашни типове хора.

Това е съвкупност от населявалите планетата и в случай на глобална катастрофа могат винаги да бъдат реактивирани, за да оплодят отново Земята.

Тези души, тези прадревни, извънредно силни духовни потенциали са огромни енергийни носители. Тяхното съществуване поддържа висока земна вибрация и високо енергийно ниво.

Дали да повярваме на тези твърдения, така както хората вярват в написаното в Библията, в Корана или където и да било другаде.

Излиза, че преди много години планетата ни е била обитавана от извънземни вестители на култура.

Едни от тях идват от Сириус и Орион, планетата Нибиру, Плеяди. Други идват от светове близки до нашата Слънчева система и всички те са тук сред нас със своите енергии.

Така вибрационният баланс на Земята, дори и крехък, все още не е в полза на истинските хора. Ето защо те имат необходимост от Самадхи – тайните съветници изпратени от звездите на Космоса.

НП