Тайни и загадки

Рептилите ли управляват планетата наистина и възможно ли е това?

В днешно време темата за истинските господари на планетата придоби съвършено друг смисъл. На Земята винаги е имало добро и зло, но днес тази тема е повече от важна за хората.

Предлагам ви кратък откъс от интервю с покойния изследовател на езотерични теми Стамен Стаменов, лектор в предаването „Въпрос на гледна точка“ и „Новото познание“.

Ако ви задам въпроса така, г-н Стаменов, това ли са истинските господари, можем ли да получим еднозначен отговор?

В едни общи граници, да. Защото те вече отстъпиха. Тяхното царство е вече в историята, защото въпреки, че са много жестоки сега в края на финалната си отсечка, те губят позицията си на планетата земя.

И това е съвсем очевидно, съобразно процесите, които текат в реален план на нашата планета. Нещата се променят.

Да започнем с малко предистория. От къде идва легендата за рептилите?

Това не е легенда, това е добре забравена история или по-точно добре прикривана история. Защото историята на планетата Земя с нейните всички цивилизации, които са от милиони години е много драматична.

Тоест, искам да кажа, че познанието го има, истината я има, въпросът е, че тя все още не може да изплува, да отиде да напои и ограмоти онези същества, които така жизнено се нуждаят от нея.

Как се управлява планетата Земя?

Планетата Земя до сега се управлява от тайните общества, няма какво да се лъжем, да се самозаблуждаваме.

Поне от 6 хил. години тайните общества от чисто рептилианският тип управляват човечеството много жестоко с изключително коварни средства. И естествено със супертехнологии, които за нас са все още непознати.

И когато човек започне да ги коментира, другите го гледат буквално като извънземен. Но тези технологии съществуват, тези технологии се прилагат на Земята, и то не от скоро.

Аз искам да кажа, че в момента, в последните 20-25 години човечеството се управлява изключително брутално от една каста, която наричат себе си Маркабианци.

Те представляват един рептилиански клон, който идва от Орион. И тези същества са изключително жестоки и преследват целите си така плътно, че на нас просто не са ни оставили никакъв шанс да си поемем въздух.

Сега да се върнем на тази, за някои може би странна и невероятна тема, но за много хора по света факт.

Планетата Земя е сътворена от същества, които ние можем да кажем буквално сътворители. Сал Ракели ги нарича Творците от 12-то измерение. За нас също се оказва, че и въпросните измерения във вселената са много малко познати.

Хората унищожават всички знания и целия опит на своите предци, и повтарят техните грешки.

Никой от нас не знае какъв е смисълът на живота и предназначението на човека на тази Земя. По волята на рептилите, ние опустошаваме недрата на планетата, съсипваме моретата, реките, екологията, избиваме се. Затова ще носим своя кръст.

Най-често задаваният въпрос във форумите за световни конспирации е как „Те“ да бъдат разпознавани.

Това не е толкова трудно, напротив. Най-прекият показател е зениците на очите – те са лещовидни по вертикалата на главата. И въпросът е, че рептилианският ген може да бъде разпознат най-вече по агресивнаната природа на човека. Във всеки един от нас наистина има рептилиански гени.

Включително и мозъкът ни го подсказва, че основната платка отдолу е рептилианска.

Какво мислите за хипотезите, за войните водени на планетата с ядрени оръжия много преди нас?

За планетата ни са водени няколко десетки войни с употреба на ядрени оръжия. Имаме достатъчно свидетелства по лицето на земята. И Мохенджо Даро, и Пума Пунко, в Южна Америка, и къде ли още не. Да не говорим  за Содом и Гомор, че са поразени с ядрен удар.

Андромедианският съвет обяви война на рептилите само и само да ни помогне. Да бъдем освободени от това жестоко енергийно робство. Те объркват мислите на хората и могат да ни побъркат буквално за нула време.

Благодаря Ви за разговора, господин Стаменов.