Новини

Ретроградното движение на планетите през 2020 и какво да спазваме

През 2020 г. Меркурий ще бъде ретрограден три пъти и през това време не си струва да започвате нови проекти, сътветват всички авторитетни астролози.

Освен това практиката е да не купувате носители за съхранение на информация, компютри, телефони, телевизори и друга техника.

Още по-силно препоръката важи за имоти, както и всички транспортни средства (велосипеди, ролки, коли).

Периодът на действие на ретроградния Меркурий през 2020 година е:
    – от 17 февруари до 10 март;
    – от 18 юни до 12 юли;
    – от 14 октомври до 3 ноември.

Другите планети и тяхното ретроградно движение

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юни през следващата година. В такива моменти всички видове отношения, включително паричните, могат да бъдат преразгледани. Възможно е връщане към стари партньорства или окончателно скъсване на съществуващите.

Марс ще бъде ретрограден от 10 септември до 14 ноември. В този момент активността ще намалее и изпълнението на целите може да е свързано с отсъствието на сила и енергия.

В дните на ретрограден Марс е добре да се внимава при работа с техника, оръжие и движещи се механизми. По-честите повреди и малки проблеми с оборудването са напълно възможни в тази период от годината.

Юпитер ще бъде ретрограден от 14 май до 13 септември. По време на ретроградното движение на Юпитер човек не бива да започва нови дейности, а по-скоро да завършва проекти, стартирани преди това.

Сатурн през 2020 г. ще бъде в ретроградно движение от 11 май до 29 септември. Това ще засегне социалния живот повече от личния. През този период не се препоръчва да сключвате дългосрочни договори, да регистрирате предприятия, да купувате недвижими имоти, да се премествате, да сключвате брак.

Уран през 2020 г. ще започне ретроградно движение на 15 август 2020 г. Това е планета от изненади, внезапни решения и прозрения. През ретроградния период на Уран, можете внезапно да си припомните старите си нереализирани идеи и са останали в подсъзнанието. Може би в този момент ще се появи „нов поглед“ към старите неща.

Нептун ще се движи ретроградно от 23 юни до 29 ноември и ще увеличи подсъзнателните сили.

Още по важно е, че ще увеличи феноменалните и екстрасензорните способности – ясновидството и ясновидството, способността да гадаете, предсказвате, предвиждате, предвиждате.

Той може да ви освободи от различни култови догми, предразсъдъци и суеверия и ще допринесе за по-сериозна оценка и самокритика.

Плутон през 2020 г. ще бъде ретрограден от 25 април до 4 октомври. Планетата на дълбоките трансформации ще засегне сферата на управление и вътрешната структура на всякакъв вид организационни отношения.

Такива са фактите и астролозите не ви задължават да спазвате техните препоръки. Всичко е редно да става с усмивка и настроение.

Важното е, че 2020 година е много специална и предишните две ни подготвяха за нея. Кризите през 2020 са просто „изрисувани“ в звездната карта за годината.

НП/2019