Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ЗАБРАВЕНАТА СИЛА ДА ЛЕКУВАМЕ С РЪЦЕТЕ СИ

Все повече хора се обръщат към алтернативната медицина. Те отварят съзнанието си към забравените практики от миналото, с цел да подобрят живота си.

Една от тези практики, отново набираща популярност, е употребата на Рейки – лечение с ръце.

За хората, които вярват в лечебната сила на Вселената, идеята, че винаги трябва да разчитаме на химикали и на лекарствата на големи фармацевтични компании е странна.

Това в никакъв случай не означава, че модерната медицина е безполезна. Тя предлага множество ефикасни опции за лекуване на болести, но тя не е единственият вариант.

Всичко около нас съдържа и излъчва енергия, която ни свързва с Вселената.

Когато се обръщаме към алтернативните форми на лечение, ние използваме тази енергия, за да задействаме и подсилим нашата естествена способност да се лекуваме.

Древния метод Рейки

Практикуването на Рейки може да бъде проследено до древните тибетски лечители, като в продължение на хиляди години тя била практикувана само от определени хора – „богоизбрани“.

Тя била преоткрита от японски лечители през XIX век.

Те слагали ръцете си върху болните и подсилвали жизнената им енергия. Тази енергия била позната като „Ки“.

Според практикуващите енергията Ки има отличителен биологичен ефект щом бъде фокусирана.

Рейки е проста на теория, но за да проработи трябва първо да се свържем с нашата духовна сила.

Енергията на тялото ни трябва да бъде фокусирана в дланите на ръцете. Ако сте способни на това ръцете ви ще започнат да се затоплят или да изтръпват.

Трябва да поставите ръцете си върху човека, когото искате да заредите. За да им отдадем от нашата енергия ние трябва да визуализираме потока на енергия.

Енергията Ки е умна. Тя изкоренява причините за болестта, като стига директно до мястото, където се развива, вместо да лекува симптомите.

За да усвои някой енергията на Рейки, той трябва да премине през инициация от учител.

Всеки пожелал да усвои тази практика може да го направи.

awarenessact.com

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.