Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ротшилд спешно строят плаващ град. Какво знаят, което ние не знаем?

Всеки винаги се интересува от това, което се отнася до световния елит. От техните действия и постъпки можем да разберем какво очаква човечеството в близко бъдеще.

На всяко тяхно действие борсата и финансовите институции реагират. Един от представителите на световния елит е клана Ротшилд.

Нашият кореспондент от Италия в сряда съобщи, че финансовата компания Rothschild & Co (финансов холдинг, който се контролира от френските и английски клонове на семейство Ротшилд),  е сключила много странен договор с италианския дизайнер Pierpaolo Lazzarini. 

Защо странен? Работата е в това, че Lazzarini е разработил проекта Wayaland. Това са плаващи домове под формата на пирамиди, които получават енергия от слънчеви панели.

Ето подробностите, които съобщава нашия кореспондент: „Лазарини се опитвал да набере средства за реализацията на своя проект. Компанията Rothschild & Co му дала такава възможност, като си поръчали стрителството на цял плаващ град.

Wayaland ще се състои от група пирамидални плаващи сгради, наречени Waya, които са вдъхновени от маите и японската архитектура.

Те имат различни размери и служат за различни цели − някои могат да функционира като домове, а други могат да бъдат използвани като оранжерии, градини, кина и др. Най-големият ще се издига на височина до 30 метра (98 фута) над водната линия.

Модулите Waya ще бъдат построени от фибростъкло и стомана и ще бъдат инсталирани на големи плаващи платформи.

Те ще имат двигатели и малък кей за лодки и за акостиране на други плавателни средства. Всеки от тях ще получава електричество от слънчеви панели на покрива и водни турбини. Най-малкият модул Waya ще струва 350 000 евро (около 422 600 щ.д.).

Според наличната информация стойността на този договор надхвърля 600 милиона долара. Не са известни броя и размерите на поръчаните модули Waya.

Къде ще бъде построен и къде ще плава този град също се пази в тайна. Но за него вече се говори като за бъдещия плаващ град на Ротшилд.

И най-важното е, че всичко ще бъде построено спешно. Възниква въпроса … Защо толкова известен клан е решил да си построи плаващ град? Защо е това бързане? Какво знаят те, което ние не знаем?

НП/Cont.ws

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.