Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Епизод 18, сезон 2 Сал Ракели – Предсказанието 2017

В течения на хилядолетия предсказатели и ясновидци имат своите прогнози за бъдещето. Всеки от тях е предлагал на човечеството различни картини. Някой са били точни, други пълна измисилица. В наши дни неистината завладява територия. От Ню-Йорк, през Лондон до Сидни все повече хора се оказват в плен на въображаем живот и отказват да приемат нашата реалност.

Народите са обърквани от услужливи тъмни медии и подвеждани от фалшиви идоли. Разговорът ни със Сал Ракели и неговите предсказания за 2017 година вероятно ще шокират мнозина, други е възможно да открият своята вибрация. Срещи с извънземни същества и възможност за разрушителна война са част от виденията, които тревожат ума на ясновидеца. Възможно ли е всичко злочестината да бъде избегната? Как да се настроим на по-високи вибрации? Какво да очакваме ние българите? Отговорите са повече от изненадващи.

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.