Съзнание

СЪЩЕСТВУВА ЛИ НАИСТИНА ТАЙНО ПРАВИТЕЛСТВО?

Безброй много академици, президенти и други политици са казвали на човечеството, че тайно правителство дърпа конците, когато става дума за това от кой зависи балансът на властта в света.

Редица проучвания показват, че малка група от хора и корпорациите, които те управляват, на практика имат контрол над световните ресурси.

Само правителството на САЩ класифицира до 500 милиона страници на поверителни документи всяка година. Това се прави с цел „национална сигурност“.

Сенатор Даниел Иноуйе, най-високопоставеният политик, който е американец с азиатски произход, в историята на САЩ. Той бил член на Демократите в продължение на 49 години. Споделя следното:

„Съществува тъмно правителство със собствени въздушни сили, свой военноморски флот и собствена парична система.

То може да осъществява идеите си, свързани с националния интерес без да бъде следено и без да се налагат закони над него.“

Дори и Теодор Рузвелт говори за тайните властелини, разкривайки че „в сенките има невидимо правителство, което не е отговорно пред никой.“

Дълбоко в тайните на тъмното правителство и черния бюджет

Преди няколко години Едуард Сноудън разкри първите официални документи, които показаха, че наистина съществува скрит черен бюджет.

В Съединените щати има агенции функционирали в секретност години наред и все още има. Един от примерите е агенцията за национална сигурност (NSA). Тя е основана през 1952.

Но нейното съществуване било пазено в тайна около 15 години след това.

Washington Post разкри, че в документи на „черния бюджет“ са отделени цели 52,6 милиарда долара долара за секретни програми само през 2013.

Но голям брой експерти, работили дълги години в отбранителния сектор, твърдят че се отделят средства в размери на трилиони долари.

На 16 юли, 2001, в изказване на министърът на отбраната Доналд Румсфелд, той твърди че:

„Финансовите системи на министерството на отбраната са толкова заплетени, че в отчета ни липсват 2,6 трилиона долара в транзакции, ако можете да го повярвате.“

Повече за тайното финансиране на военните и Пентагона можете да прочетете тук.

Тайни експерименти с НЛО?

Възможно ли е някои от тези програми да са свързани с технология, идваща от други части на Космоса.

Разсекретени документи на NSA доказват, че извънземните са от голям интерес към агенцията.

Гари Маккинън, осъществил най-големия пробив във военната компютърна система на САЩ през 2002 споделя, че във хиляди документи се споменава работата на тайните програми в търсене на светове, отвъд нашия.

Дали скоро ще разберем каква всъщност е реалността, в която живеем? Настъпва ли епоха на нови познания? Истината не може да бъде скрита още дълго!

collective-evolution.com