Новини

Съществува ли наистина телепатията с пламъка-близнак?

Колкото и фантастично да звучи, телепатията между двойните пламъци е истинска.

Всъщност всеки един от нас е способен да комуникира телепатично.

Причината, поради която много хора развиват такива способности с техните пламъци-близнаци е, че дарбите им се усвояват по-лесно в такива отношения.

Защо двойните пламъци развиват телепатия?

Обикновено двойните пламъци развиват телепатията, като естествен резултат от духовното си развитие и укрепване на връзката.

За да срещнем нашия пламък-близнак, трябва за известен период от време да преминем през определени духовни и лечебни процеси.

Тези процеси се състоят от кармични уроци, самореализация и кармични взаимоотношения.

Всичко това внася енергия в нашата система, чрез процеса на събуждане. Има много начини, по които тези енергии преминават през чакрите ни. Такъв начин е установяването на връзки.

Енергиите в сърдечната ни чакра го задвижват и тя може да ни даде всичко – от мисли и думи, до емоции и образи.

Една такава сигурна връзка като тази, която споделяме, определено има неограничен потенциал за така наречената енергийна комуникация. Докато тя се укрепва, ние получаваме по-добър достъп до тази способност.

Телепатия преди да срещнем нашия двоен пламък

Тези способности не се отнасят само до нашите двойни пламъци. Въпреки, че това е най-ефективният и най-лесният начин, по който можем да развием телепатична комуникация.

Това не е единственият начин и може би сме го усещали и преди.

През живота си сме срещали и губили много приятели. Трябва да помислим за времето си, прекарано с тези хора. Определено е имало някакви признаци на телепатия помежду ни.

Най-добрите приятели имат способността да комуникират, използвайки умовете си. Това е често срещано сред тинейджъри и деца, но става все по-рядко срещано с напредването на възрастта.

Дали телепатия с двойния пламък не е само в нашата глава?

Телепатията не се случва в главата ни. Всъщност тя изобщо няма силна връзка с ума ни. Това е известната част от кармичната връзка, която някои хора са усетили и могат да потвърдят.

Получаването на телепатични съобщения не е нещо, като чуване на гласове или натрапчиви мисли.

Всъщност се усеща като чувства, които са извън нас, вълнения на енергийни полета около нас.

Когато не сме сигурни, винаги можем да проверим. Можем да експериментираме с тази телепатия и да видим какво наистина можем да извлечем от нея.

На много хора, които са в такива отношения, им е позволено да развиват по-близки връзки помежду си и да внасят мир, баланс и най-важното любов към тази връзка.

Източник: Conscious Reminder