Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Сатанинският ритуал Гранд климакс започва от 27 юли

Днес, ако не целият свят, тогава много хора с определена тревога очакват края на мистичната дата 27 юли 2018 година.

Денонощието приключва със завършването на Кървава Луна, Пълното лунно затъмнение и голямата конфронтация на Марс.

Малко хора обаче знаят, че 27 юли е и така нареченият Голям климакс, което е специална дата в сатанинския календар на празниците и дни за специфични ритуали.

Тъй като такива секти и тайни общества са напълно затворени, много малко се знае за „Гранд Климакс“.

Най-минимална информация може да бъде получена от сатанинските проповедници в YouTube:

Също така, известна информация по този въпрос може да бъде намерена в отворени източници.

Достъпни средновековни гробници и в публикации, в които някои окултисти в общи линии обясняват ритуалите, свързани с „Гранд Климакс“.

„The Grand climax“ започва на 27 юли и продължава пет дни, които окултистите описват като „срив на дейност“.

Отворената част на тази дейност изглежда като сценични и телевизионни ритуали, изпълнявани от медийни фигури, актьори и музикални суперзвезди.

Затворената част предполага жертвоприножения и според слуховете, доставката на специално подбрани девици на посетители от космоса, които приличат на влечуги.

Същестува таен сатанински текст, който твърди как на 27 юли, ще се отвори период от време, който позволява на демоничните духове, за да получат енергия от нашия свят.

Ритуалите за захранването им се основават на кръв и секс. А жертвените олтари за „Гранд Климакс“ изглежда се съсредоточават върху тази съществена енергия на нечестивите създания.

Така тяхното подмладяване се осъществява и този специален сатанински ритуален ден се нарича Голям климакс. Това е датата 27 юли 2018 година.

YouTube

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.