Новини

Съвети за всеки ден от седмицата: какво да носите и какво да правите?

Всеки ден от седмицата е свързан с определена планета

Всяка планета има своя собствена характеристика, символ, число, камъни и метал, както и свой цвят.

Именно носенето на дрехи с определен цвят може да повлияе на вашия живот и съдба. Затова  е полезно да знаете какъв цвят дрехи да носите в съответния ден.

Понеделник е тежък ден,

затова в понеделник не започват да строят, не тръгват на дълго пътуване и не заемат пари. Понеделник е денят на Луната и всичко свързано с нея.

В този ден човек е по-раздразнителен, сънлив и уморен. Хората са по-склонни към тъга, съчувствие и внушение. Носете по-малко черни дрехи. Носете бели, светлосиви и сребристи дрехи. В тюркоазено и светло зелено ще изглеждате неустоими.

Метал  − сребро. Камъни − аквамарин, берил, перли и селенит.

Вторник е денят на Марс

Смята се за лесен и забавен ден. В този ден е много добре да тръгнете на дълго пътуване, да се преместите в друга къща, да започнете строителство,да продадете недвижим имот.

Добре е да подавате молби и да решавате съдебни дела, както и да купувате техника. Не трябва да давате заеми, да започвате караници, да се включвате в битки, да ритате животни.

Хората в този ден са по-избухливи и склонни към гняв. Марс е войнственапланета, но не прощава несправедливост по отношение на другите.

Носете дрехи в червено, пурпурно, черно и по-малко − дрехи в син цвят.

Метал − стомана, желязо и злато. Камъни − рубин, диамант, яспис, гранат.

Сряда е денят на Меркурий

бога на писането и търговията. Не е желателно да започвате нещо ново, да се местите на ново място. Този ден помага на ученето, писането и търговията. Талисманите, ако са направени правилно, ще донесат успех и късмет.

На творците е по-лесно да пишат в този ден, особено за авторите на научна фантастика − в този ден може да ви посетят най-невероятните фантазии и видения.

В деня на Меркурий носете дрехи в пастелни цветове. Срядата не е безразлична към сивия, кремавия, лимонения и бежовия цвят.

Метал − злато и живак. Камъни − топаз, хризолит, берил и изумруд.

Четвъртък е денят на Юпитер

Ден на делови хора, банки, съдилища и държавни служители. В този ден е добре да решавате всякакви банкови операции – да откривате и закривате сметки, да проверявате плащания, да се занимавате със счетоводство.

Добре е да тръгвате на път, да се премествате, да купувате мебели, недвижими имоти, да връщате дългове. Конфликтите са нежелателни.

За повишаване на благосъстоянието е желателно да сложите в дома си червени карамфили и да го почистите.

Ако преди изгрев слънце измиете лицето си с вода от сребърен съд, през седмицата ще бъдете защитени отлоши очи и завист. Не носете розови дрехи в този ден.

Четвъртък е денят на деловите хора, затова е за предпочитане да носите тъмно синьо, тъмнозелено и лилаво.

Камъни − сапфир, лазурит, опал и ахат. Метали − платина и цинк.

Петък е денят на Венера и любовта

Не е желателно да започвате важни делови срещи и премествания. Но ако срещата е неизбежна, постарайте се да изглеждате добре.

Този ден е добър за фризьорски салони, модни салони за масаж, сауни и бутици. В този ден следва да се заемете с прическата и ноктите си.

Носете розови, сини и червени дрехи. За да не привличате неприятности, избягвайте жълтия цвят в облеклото си.

Метал − злато и мед. Камъни − гранат, рубин, корал и син топаз.

Събота е  денят на Сатурн

Ден за траур, но ден за радост, сватби и събития. Този ден е добър за премествания и дълги пътувания. Събота е ден на вечеринките и затова е желателно да се появявате на тях в черно-блестящи дрехи.

Желателно е да носите всички цветове на тъмните нюанси, не е желателно да носите кафяви дрехи.

Метал − олово. Камъни − оникс, черен ахат, опал и син сапфир.

Неделя е денят на Слънцето,

на светлината и ден за почивка. В неделя не бива да работите и не е добре да ядете до обяд. Посетете гората или някой открит водоем.

Носете жълто, оранжево, бяло, яркочервено, малиново. Избягвайте да носите зелени дрехи.

Метал − злато. Камъни − диамант, рубин, кехлибар и жълт топаз.

cluber.com