Новини

Съвпаденията и случайностите изкуствено ли са създавани в живота?

Случвало ли ви се е да си мислите за някого, който не сте виждали от дълго време и изведнъж той да се появи пред вас на улицата?

Веднага бихте си помислили „какво съвпадение“? Но всъщност зад завесата на „реалността“ функционира тайна космическа организация, отговорна за създаването на „съвпадения“.

Тази невероятно фантастична теория обиколи алтернативните издания в интернет и наля гориво в двигателя на вярващите в случайностите.

Никой не би искал да попада в ситуации, които са нагласени предварително и изходът от тях вече се знае, но една трактовка ни дава повод за размисли. Кой всъщност управлява съвпаденията?

Космически център за управление на съвпадения

Вселената винаги намира начин в различни ситуации да ни свърже с хората, с които е писано да се срещнем или да бъдем заедно.

Може да звучи странно, но понякога в търсенето на „съвършенството“ не успяваме да видим „несъвършеното“, от което всъщност се нуждаем и ни пасва перфектно.

Това важи за любовници, приятели, работа, възможности и изобщо всичко, което ни заобикаля.

През годините всеки един от нас се докосва до режисьора на спектакъла живот и неусетно разбира, че ролите са разпределени много преди завесата да се вдигне.

Отворете очите си

Защото това са знаците, които толкова дълго чакате във Вселената няма такова нещо като съвпадение.

Наречете го Бог, Създател, Вселена, Източник, енергия… Назовете го както искате, но това няма да промени факта, че всичко, което се е случило и ще се случи е планирано и създадено умишлено.

Това е начинът на Твореца да покаже присъствието си. Фактът, че е толкова неуловимо и трудно да се забележи не означава, че не е там. Просто трябва да се научим да разчитаме знаците.

Вселената винаги успява да ни покаже пътя, по който трябва да вървим.

Така че всеки път, когато искате да постигнете някаква цел – не забравяйте, че Бог вече знае всяка ваша мисъл и намерение.

Той знае кое е най-доброто за вас и ще ви го предостави. Това включва всички уроци, които сме избрали да научим.

Не се чувствайте отчаяни, ако нещата не вървят по план

Вероятно така трябва да бъде, за да може да се координира с генералния план за вас и пътя, който трябва да извървите.

Най-важното е да имате вяра. Никога не спирайте да работите върху себе си, но не пренасилвайте нещата, ако не се получава.

Има една прастара максима, че ако нещо става по трудния начин не е точно за вас. Онова, което Твореца е предначертал се случа лесно и бързо.

Доверете се на Вселената – тя ви е подготвила най-добрите изненади.

Източник: Soul Travel Rules