Съзнание

Създайте живота, който искате, с тези 5 вселенски закона

Вселената е една мистерия. Дийпак Чопра е казал, че „тя не е изградена от неща, а от възможности, които по мистериозен начин се превръщат в преживяването на неща.

Ние не сме във Вселената, ние сме част от Вселената и вибрацията на цялата магическа материя и същества създават живота.

Всички ние създаваме Вселената и имаме потенциалната сила да оформим реалността по какъвто начин искаме, стига това да отговаря на вселенските закони.

Закон на потенциала

Ние сме чисто съзнание, което се манифестира във физическа форма. Съзнанието, което сте, има безкраен потенциал и е отговорно за създаването на всичко.

Най-добрият начин да разберете този закон е като го усетите. Вие имате силата да усетите потенциала на съзнанието си чрез медитация и други духовни практики.

Колкото по-силна е връзката ви със съзнанието и душата, толкова по-ясно ще видите какъв потенциал притежавате.

Закон на честота и отражение

Всичко във Вселената има честота. Тази честота бива излъчвана от цялата ви същност, мислите ви, емоциите и действията.

Тази честота привлича преживявания, хора и различни обстоятелства обратно към вибрационното ви поле.

Това означава, че вашите мисли, чувства и действия създават вибрация, която след това бива отразена към вас.

Това, което излъчвате към света чрез вибрациите и чрез енергията си, се връща обратно.

Ако всяко преживяване, през което минете, е отражение на вътрешното ви състояние. Това означава, че целта на всяко преживяване е да ви научи ценен урок за това кои сте вие.

Закон на привличането

Това е може би най-познатият вселенски закон, според който имате способността да привличате неща във вашата реалност чрез енергията, която излъчвате.

Колкото повече се фокусирате върху нещо, толкова повече расте то, и колкото повече си мислите за нещо, толкова по-вероятно е да го забележите.

Колкото повече доближите честотата на вашата вибрация до честотата на това, което искате да привлечете, толкова по-вероятно е то да се манифестира в живота ви.

Законът на кармата

Има определени уроци, които душата ви е тук да научи. Те се определят от минали животи и преди да приемете физическото си тяло.

Тези преживявания са вашата карма и чрез тях вие вървите по пътя на духовното израстване.

Чрез закона на кармата ние постоянно се учим от миналото и израстваме, предвижвайки се напред. По този начин се разраства съзнанието на Вселената.

Без този процес тя не би съществувала.

Законът на единството

Всички ние сме свързани, което означава, че това което правим на другите, ние правим и на себе си.

Когато разберем това, ние разбираме и, че между нас няма съревнование. Всички ние сме част от една мрежа на живот и имаме роля в оформянето на реалността.

foreverconscious