Новини

Сбъдва ли се предсказанието на Ван Хелзинг за ускореното движение?

Честотата и трептенията на нашата планетна система ще се повишат както физически, така и в психически план, твърди един от най-популярните конспиративни автори Ян Ван Хелзинг.

В свой текст авторът запознава публиката с предстоящ цикъл, който вече определя времето на планетата и честотните колебания. Междувременно неочакваните климатични промени са отминавани от науката с лека ръка и за тях не се говори открито.

Други твърдят, че планетата е навлязла в една от важните фази преди обръщането на полюсите и всичко това е факт.

За честотните колебания

Честотните колебания на най-малките частици ще се засилят, а също и тези на живота като цяло. Това е нещо, което преживяваме понастоящем и е видно в природата.

Събитията в реалния живот се разиграват по-бързо и както вече сме забелязали, през последните години стават много повече неща, отколкото през последните десетилетия или дори столетия. Това е неоспорим факт, който се забелязва от всички хора.

Във външния свят всичко ще протича по-бързо, а във вътрешния мир на хората ще се стигне съответно до функциониране на съзнанието на по-високо ниво.

В заобикалящия ни материален свят големите самостоятелни църкви и други организации, които се придържат към стари мисловни модели и правила на устройство, и поведение ще се разпаднат.

От настоящият момент нататък всичко ще се ускорява

Слънцето пак се движи към първичното централно Слънце. Би могло метафорично да се каже, че „Бог отново си поема дъх“. Времето се ускорява, времето се променя и това е както на ментално, така и на физично ниво.

Тъй като нашата Слънчева система се връща към централното Слънце, всичко се ускорява по един своеобразен начин. Животните го усещат най-силно и вероятно, ако имате домашен любимец сте забелязали колко по-чувствителен е станал.

Също и действието на законите на духовния мир, които поддържат живота като порядък, в това число законът за причинността и за обвързаността.

Или казано накратко: „Причина и следствие“

Всичко, което бъде „разпратено“ във вид на мисли, действия и чувства, се връща по-бързо при своя „създател“.

Това означава, че деструктивните хора ще станат още по-деструктивни, а конструктивните още по-конструктивни.

Под действието на закона за духовния резонанс, ще се обособят също съответни лагери.

При този преход Слънцето ще бъде подложено на космически въздействия с променящи се параметри и лъченията, честотните колебания, на различни видове преобразувана от него енергия ще се проектират върху цялата Слънчева система.

Ще бъде период на силно положително влияние

и мащабни интерпретации, защото ще представлява връхна точка на цивилизацията ни, достигната през въпросната епоха.

Според древните олмеки това е последният пети период на трансформация. След него светът няма да е същият като сега. Той коренно ще бъде променен.

Запазилата се част от човешката раса ще бъде напълно подготвена технически, за да води земен живот при така наречените идеални условия.

Времето на промените е неумолимо, то се е случвало и преди нас с древните цивилизации, от които намираме артефакти. Истината е повече от очевидна, но елитът не желае да я сподели с нас.

НП/ Ян Ван Хелзинг