Хипотези

Откритие на учени потвърди енергийния вампиризъм. Техники за освобождаване от хватката

Понякога срещаме хора, с които в края на разговора се чувстваме обзети от тъга, изтощени и депресирани. Резултатът може да не е от това, че другият ви е казал нещо лично. Фактът, че те са говорили за собствените си проблеми, ви предава същите негативни чувства.

Изследователски екип на университета Билефелд направи революционно откритие. Учените установяват, че растенията имат способността да черпят енергия от други растения като алтернативен източник на енергия. Този факт може да има значително въздействие върху бъдещето на биоенергията и да се докаже, че хората осъществяват същия процес. Професор д-р Олаф Крус и неговият изследователски екип потвърдиха за пръв път, че точно както растенията и ние се нуждаем от вода и светлина, които абсорбираме, за да растатем и се развиваваме.

„Точно затова има някои хора, които се чувстват неудобно в условията на някои групи, където има смесица от енергия и емоции“, казва д-р Оливия Бадер Лий, психолог и енерготерапевт. „Човешкото тяло е много подобно на растение, като засмуква и абсорбира енергията, необходима за поддържане на емоционалното състояние, захранва клетките и увеличава количеството на кортизола в зависимост от емоционалните нужди.“

„При проучванията на енергийните полета днес и с напредването през следващите години, ние виждаме подобно действие и при човешките същества“, заявява д-р Лий. „Човек може да поглъща енергия и се лекува чрез други хора, животни и всяка част от природата. Ето защо приближаването към природата често е възвисяващо и енергизиращо за толкова много хора“, обобщава тя.

Професор Крус обяснява: „За пръв път това поведение е потвърдено в растителния организъм. До известна степен това, което виждаме, са растения, които ядат растения и това е нещо, което е наблюдавано за пръв път“.

Пет енергийни инструмента за почистване на обкръжението

Опознайте духовното си Аз

Ако вярвате, че сте съсредоточени в духовното в себе си, ще можете да разберете каква енергия е навлязла във вашето пространство и бързо да се освободите от нея.

Не оказвайте съпротива

Всеки път, когато се опитвате да оттласнете нещо, ще почувствате как то се връща към вас. Всяко действие има еднакво и равно по сила противодействие. Почистването не трябва да се приема за съпротива. Човек трябва да се настрои  като не се стреми към негативните енергии и не се опитва да ги игнорира. Те ще останат в подсъзнанието ви. Бъдете чисти и полупрозрачни и когато нещо се насочи към вас, преминете направо през него.

Бъдете собственик на собственото си пространство

Ние всички имаме такова пространство, но дали го притежаваме? Около тялото ни има пространство, което създава вакуум за приемане на енергия отвън. Ако не контролирате и не притежавате това пространство, ще има негативна енергия, която експлоатира това пространство и това ще доведе до умствено затормозяване, отчаяние и депресия.

Енергията се самоочиства

Златото е известно, че има формула за енергийно прочистване в своя цвят. Високите вибрации могат да отнемат енергията и да я очистят. Като държите ръка върху златното копче, постарайте се да усетете вибрациите, които навлизат във вашата система и почистете вашето пространство.

Върнете си енергията

Ако напълните кухненски шкаф със собствените си прибори, съквартирантът ви няма да има място да сложи своите. Така работи вашето пространство и с енергията. Ако енергията ви е прочистена и сте напълно наясно с нея, то няма да има достатъчно място за енергия, идваща отвън.

Енергията, действията, разговорите и присъствието на другите се отразяват от вашата енергия, а не се поглъщат, като по този начин вашето поле се предпазва и самоочиства.

НП