Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

СЕЗОНЪТ НА КОЗИРОГА: КАК ДА ВЗЕМЕМ НАЙ-ДОБРОТО ОТ НЕГО?

От 22 декември до 20 януари Слънцето е преминава през знака на Козирога. Тази амбициозна фаза поставя най-големите ни цели в центъра на събитията.

Козирогът е символ на амбицията, постиженията и упорития труд. Логично, неговият сезон съвпада с края на календарната година.

Време на равносметка и на набелязване на дългосрочни цели и новогодишни решения.

Вземете най-доброто от знака на Козирога. Ето 7 предложения как:

1. Стремеж към успех

Не е тайна, че Козирогът е най-упорит от всички зодиакални знаци. Той е символ за добре свършена работа и постоянство в преследването на всяка възможност.

Възползвайки се от тези негови качества, няма да има планина, която да е прекалено висока или скала, която да е прекалено стръмна.

Когато Слънцето преминава през десетия знак на зодиака – независимо от индивидуалните хороскопи – всички получаваме личен тласък под формата на безмилостен, амбициран, последователен стремеж към успех.

2. По-добро управление на времето

Управляван от Сатурн – древния владетел на времето, Козирогът често получава критики за това, че е неуморим командир, когато става въпрос за графици и маршрути.

Това може да ни идва в повече, ако сме в средата на приключенски сезон на Стрелеца, но не и в дома на Козирога. Имаме шанс да подобрим уменията си за следване на график и да се научим да не си губим времето с ненужни неща.

3. Изправена походка

В астрологията Козирог отговаря за скелетната система, гръбначния стълб и костите. Логично е, сезонът на Козирог да постави акцент върху стойката.

Това означава, че ефектите от всякакви упражнения за укрепване, йога или рехабилитация, които правите, с фокус стойката на тялото ви, ще са успешни. Изправете се и избутайте раменете назад още сега!

4. Структуриране и планиране

С цяла Нова година пред себе си, не е изненада, че този знак е превърнал планирането в изящно изкуство. Вземете си календар за 2019 г. и още отсега започнете да попълвате дните в него със задачи и планове.

Не се притеснявайте, не е нужно да обещавате с клетва, че ще направите всичко, което ще опишете. А и след 30 дни, когато Водолея ви зашемети, вероятно ще изпитате желание да скъсате част от страниците.

Но въпреки това, ще сте стигнали много по-далеч, отколкото преди да се доверите на организационната енергия на Козирога.

5. Перспектива

Никой друг зодиакален знак не умее да гледа от върха на планината, така както Козирога. Сега можете да видите по-далеч, отколкото през останалото време. Да видите общата картинка от високо, а не да се втренчвате в детайлите.

Тази перспектива помага за достигането до ресурси, находчивост, предприемачески възможности. Все неща, чрез които създавате по-лесно наследството, което ще оставите за идните поколения.

6. Намиране на ментор

Като знак на лидери, наставници, водачи и експерти, Козирог ще ви помогне да намерите хората, от които се нуждаете, за да стигнете по-далеч в желаната област.

Въпреки упоритата си решимост, този знак разбира, че реалният, колективен и дългосрочен успех изисква повече от отделни хора, които си вършат своите неща.

7. Опазване на природните ресурси

Козирог е земен и консервативен знак. Той по правило е свързан с опазването на природата и грижата за нейните ресурси.

Сега е точното време да научите по какъв начин вашето присъствие на Земята се отразява негативно ма околната среда. След това съставете план за промяна и се постарайте да увлечете в решенията си и други хора.

Numerologist

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.